Nye Borgerlige via Facebook

"Det er forbavsende at se, at så mange ryster på hånden i forhold til ytringsfriheden i disse år. Det være sig politikere, meningsdannere og andre borgere."

"Forstår disse mennesker ikke, hvor grundlæggende ytringsfriheden er? Forstår de ikke, at det netop er, når det er svært, at man skal stå fast på ytringsfriheden. Det er ingen sag at bakke op om ytringsfriheden, når nogen siger noget ukontroversielt, som alle er enige i."

"Hvad vil der ske, hvis Paludan bliver forhindret i at demonstrere og ytre sig? Roen vil nok falde på for en tid, men problemet med de voldsparate går ikke væk af den grund. Der vil vise sig en anden anledning til at udøve hærværk og vold. Det har vi også set, inden Paludan kom på banen.

Og nok så vigtig: hvis vi begynder at begrænse ytringsfriheden for enkelte personer, hvem bliver så de næste. Og hvem skal afgøre det? Vi er nødt til at stå fast på ytringsfriheden. Hvis vi bøjer os for vold og hærværk, vil det kun gøre problemerne værre."

God påske
Peter Seier Christensen

Ytringsfrihed uden men | NyeBorgerlige

16.04.2019 Det er forbavsende at se, at så mange ryster på hånden i forhold til ytringsfriheden i disse år. Det være sig politikere, meningsdannere og andre borgere. Vi hører det igen og igen: ”selvfølgelig går jeg ind for ytringsfrihed, men…” ”Vi har ytringsfrihed, men ikke ytringsp…

READ ALSO  Anti-lockdown and pro-choice protesters descend on Warsaw, traffic blockade & women’s strike planned next (PHOTOS)