Via Daytrader.dk

I morgen aften, tirsdag d. 20 august kl. 20, begynder vores forløb om copy trading, og for at komme godt i gang, ser vi på, hvordan platformen for forløbet, eToro fungerer.

Vi gennemgår, hvordan man handler på eToro-platformen og viser, hvordan man lægger handler ind, og hvordan man kopierer andre tradere. Vi kommer også ind på nogle helt basale begreber om, hvad CFD-handel er. Derudover kommer vi ind på, hvordan man handler med mindst mulig eksponering på platformen, sådan at man holder sin risiko begrænset.

Du kommer også til at lære mere om, hvad copy trading er, og hvordan man finder gode tradere, hvis handler man kan kopiere.

>>>> Du kan tilmelde dig til det gratis webinar her <<<<<<<<<<

En af de mest brugte funktioner på eToro er copy trading: Man har her mulighed for at kopiere handlerne fra succesfulde tradere.

Webinaret er gratis, og du behøver ikke at være tilmeldt Etoro eller Copy trading-forløbet for at deltage.

Handelsplatformen eToro er en pædagogisk platform, der passer de fleste. Den kan bruges både til hurtig handel og til langsigtet investering.

Sådan fungerer Copy Trading-forløbet

CopyTrading-forløbet er gratis og fungerer på den måde, at du først skriver dig op til forløbet via formularen øverst her på siden. Dernæst modtager du en gratis e-bog og 12 e-mail-lektioner samt 3 åbne webinarer. Når du er klar, kan du oprette en konto hos eToro og indsætte min. 500 USD. Dette er DINE penge, som du forhåbentlig kan få til at yngle. På den måde får du adgang til endnu flere lektioner, og de sidste lukkede webinarer. Du får også mulighed for at kopiere andre tradere. Sådan kommer du med i forløbet.

READ ALSO  Jim Bianco – Global Macro Series – 21st August 2020

1. Skriv dig op her.

2. Modtag e-bog, email-lektioner og åbne webinarer.

3. Åbn konto hos eToro og indsæt min. 500 USD til at trade for.

4. Fortæl os, at du har åbnet en konto ved at klikke her

5. Modtag adgang til lukkede e-mail-lektioner og de sidste webinarer.

Herunder kan du se en kort video om, hvordan Copy trading fungerer:

image_pdfimage_print

Kommentarer