Daytrader.dk

Webinar: Lær at bruge SaxoTraderGo til at handle effektivt

By  | 

Via Daytrader.dk

I dette webinar tager vi dig helt ind i cockpittet på SaxoTraderGo-platformen, så du bliver i stand til at tage styringen over dine investeringer med en af verdens mest sofistikerede handelsplatforme. SaxoTraderGo er det webbaserede flagskib hos danske SaxoBank, og hvis du vil handle aktier og værdipapirer med et stor fleksibiltet og med et enormt udvalg, så kommer du ikke uden om SaxoTrader. I dette webinar gennemgår vi de mangler muligheder som handelsplatformen giver den private trader og investor.

Vi viser, hvordan du finder frem til de aktier, du ønsker at investere i. Men vi gennemgår også, hvordan du kan handle mere avancerede produkter, såsom optioner, futures og CFD. Disse kan f.eks. bruges, hvis du ønsker at handle råvarer såsom guld og olie som en professionel.

Undervejs i webinaret vil vi også vise, hvordan du kan indsætte en lang række indikatorer og værktøjer på graferne, så det bliver meget nemmere for dig at gennemskue, hvor markederne måske er på vej hen.

Webinaret udsendes live, og du kan stille skriftlige spørgsmål undevejs. Hvis du er tilmeldt, vil du desuden få en optaget version af webinaret tilsendt efterfølgende.

image_pdfimage_print

Tags:

Kommentarer




Print Friendly, PDF & Email
READ ALSO  Straight Talk #5 – NorthmanTrader

Latest from finanz.dk