Nye Borgerlige via Facebook

VILLE BØRNENES STATSMINISTER IKKE HAVE BESKYTTET PIGERNE?

Kan man kalde sig børnenes statsminister og samtidig bakke op om en kritik af, at Inger Støjberg fjernede voksne mænd fra mindreårige piger i sagen om barnebrude?

Og ville Mattias Tesfaye i samme situation virkelig have ladet de voksne mænd dele værelse med de mindreårige piger?

Jeg er helt med på det principielle i, at en minister er forpligtet til at regere efter de love, som Folketinget vedtager.

Men mon ikke et flertal i både befolkningen og Folketinget mener, at staten har pligt til at forsøge at beskytte pigebørn mod overgreb fra voksne mænd?

Og mon ikke, at ramaskriget fra venstrefløjen ville have været endnu større, hvis staten i den aktuelle situation havde ladet de voksne mænd bo alene med de mindreårige piger?

Det håber jeg.

De etiske, demokratiske og politiske dilemmaer, som migrationen fra de muslimske lande påfører os er ganske enkelt ødelæggende for vores danske fællesskab.

Hvor ville jeg ønske, at vi fra højre til venstre kunne stå sammen i modstanden mod den ufredelige, ufrie, kvindeundertrykkende og udemokratisk kultur, som migrationen fra de muslimske lande bringer med sig.

En kultur der ikke er – og som jeg dagligt kæmper for ALDRIG bliver – dansk.
READ ALSO  Beijing to sanction US officials over Taiwan, claims Trump govt burning bridges and creating obstacles for new administration