Lars Seier Christensen via Facebook

Vi skal virkelig til at passe på i denne klimadebat. Alle emotionelle midler tages i brug, og begivenheder og fænomener, der har været kendt i århundreder bruges nu ukritisk som “dokumentation” af klimaforandringer. Faktum er at hagl i varmt vejr og smeltevand ovenpå isen er ganske og aldeles normalt. Ligeledes er den globale isbjørnebestand i topform. Vandstanden stiger med max 1,5 millimeter om året, som den har gjort længe. Hvis du ikke er så skarp til hovedregning, så er det max 75 centimeter på 500 år.

Normalitet hersker således over hele linjen.

Hvad der til gengæld IKKE er normalt, er at hele verden halser rundt efter en synsk 16 årig pige, der kan “se” CO2 i luften og bruger sin (velbetalte) tid på at opfordre voksne mennesker til at gå i panik istedet for at passe sin skolegang.

Nu er stort set alle danske politikere ved at hoppe med på vognen og vi ved jo hvad det betyder – at Danmark skal “gå forrest” og imponere hele verden, til absolut ingen praktisk nytte, men med store omkostninger for landets naive borgere, der for det meste er blevet overbevist om disse ammestuehistorier.


READ ALSO  The Killing of a Nuclear Scientist May Save Countless Lives