Konservative Folkeparti via Facebook

Vi skal ikke hjemsøge boligejerne 🧟‍♀️

Selvom det er Halloween, skal boligejerne ikke føle sig hjemsøgt. Hvad bliver f.eks. konsekvensen for boligejerne af de udsatte ejendomsvurderinger? Ingen ved, hvad det konkret vil betyde for den enkelte.

Men vi ved, at regeringen og resten af rød blok er som et spøgelseshus: Man ved aldrig rigtig, hvad der venter. Men vi gætter på, at de får travlt med at finde finansiering til en umættelig velfærdsstat.

Vi ved også, at flere af regeringens støttepartier ikke har noget imod at skræmme boligejerne fra vid og sans ved at lade boligskatterne stige.

Desværre tror vi ikke kun, at vi ser spøgelser i forhold til rød bloks skumle planer. Derfor er vi parate til at gøre, hvad der skal til, for bekæmpe den uhyggelige uvished for boligejerne. Om det så er med helligt vand, hvidløg, kors, spejle eller direkte sollys.

I Det Konservative Folkeparti vil vi helt fjerne de løbende boligskatter. Det vil nemlig samtidig fjerne usikkerheden for boligejerne.

Boligejerne skal vide, hvad der venter af udgifter i fremtiden. De skal ikke forskrækkes af en pludseligt galoperende boligskat. Ingen vil lette boligskatterne mere end Det Konservative Folkeparti.

Rigtig god Halloween 🎃
READ ALSO  UK risks sparking diplomatic row after refusing to grant EU officials full diplomatic status