Nye Borgerlige via Facebook

“Vi har fra begyndelsen sagt, at personer med dansk pas, der har meldt sig under Islamisk Stats sorte fane og kæmpet mod frihed og demokrati, er landsforrædere og aldrig nogensinde skal lukkes ind i Danmark igen.

Hvis landsforræderne kommer inden for Danmarks grænser, kommer de formentlig aldrig ud igen. Heller ikke selv om de bliver dømt for deres forbandede forbrydelser.

For med med de nuværende regler vil de få lov til at blive her på ’tålt ophold’, hvilket betyder, at de kan gå frit omkring, fortsætte deres liv i Danmark, lægge deres planer, rekruttere flere til deres syge ideologi og føre Den Hellige Krig ind i det danske samfund.

Det skal vi forhindre med alle tænkelige midler. Vi skal naturligvis ikke lukke ekstremt farlige mennesker ind i vores land.

Det glæder mig, at regeringen virker til at være af samme opfattelse. Men jeg tør ikke glæde mig for tidligt.

Efter at have fulgt dansk politik i mange år, er jeg bevidst om, at der hurtigt kan opstå et eller andet, som de etablerede politikere tager hensyn til.

For Nye Borgerlige vil hensynet til danskernes frihed og sikkerhed altid stå højest.”

Vermund: IS-krigere skal holdes ude – Ekstra Bladet

Den tidligere regering med Lars Løkke Rasmussen i spidsen havde mere end svært ved at svare klart på, hvad der skulle ske med de Islamisk Stat-krigere,


READ ALSO  Anti-lockdown protesters smash police cars in Naples after new Covid-19 restrictions announced (VIDEOS)