News

Varetægtsfængslet for to drabsforsøg

By  | 

Via Politiet

Københavns Vestegns Politi har eftersøgt den 23-årige i nogen tid, og han blev anholdt natten til dag i Husum, efter han sammen med en 22-årig mand forsøgte at stikke af fra en hundepatrulje i Rødovre i en stjålet bil.

 

Københavns Vestegns Politi sætter den 23-årige i forbindelse med en hændelse på Nordfrontvej i Søborg den 30. juni, hvor en 36-årig mand blev skudt og stukket med kniv.

 

Københavns Vestegns Politi sigter ham desuden for at skyde en 28-årig mand i benet på Pederstrupstien i Ballerup den 20. juli.

 

I efterforskningen af drabsforsøget i Søborg er to andre mænd på 22 og 26 år i forvejen varetægtsfængslet, og en 36-årig mand er varetægtsfængslet in absentia. I samme sagskompleks er også to kvinder på 31 og 41 år varetægtsfængslet.

 

Ved retsmødet, der blev holdt for lukkede døre, bestemte retten, at den 23-årige skulle varetægtsfængsles foreløbig til den 22. august.

“Efterforskningen af de to drabsforsøg pågår fortsat og peger foreløbig ikke i retning af motiver, der kan relateres til bander, men angiveligt udspringer af uenighed mellem personer med kriminelle tilhørsforhold,” siger efterforskningsleder Henrik Hougaard, Københavns Vestegns Politi.

 

Pressekontakt

Anklager Julie Skovgaard, mobil: 2497 0310.


Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  TSB 'may close up to 100 branches and put 400 jobs at risk'