Udtrykket "kritisk masse" bruges normalt om den mængde radioaktivt mat…

Stram kurs via Facebook

Udtrykket "kritisk masse" bruges normalt om den mængde radioaktivt materiale, der skal bruges for at opretholde en nuklear kædereaktion. I Danmark er antallet af mu[censur]er nået en kritisk masse på flere områder.
1: Mu[censur]ske vælgere har netop sikret deres anden statsminister magten (den første var Helle Thorning-Schmidt). Hvis Mette Frederiksen beslutter at bekæmpe sharia eller mindsker antallet af mu[censur]er i Danmark, bliver hun væltet, fordi hendes støttepartier vil blive halveret. (Mu[censur]ske vælgere fordoblede de Radikale og Enhedslisten ved valget i juni).
2: Flere steder i Danmark er mu[censur]ne blevet så mange og stærke, at den danske retsstat reelt ikke længere fungerer i disse områder.
3: Der er i dag så mange mu[censur]er med dansk statsborgerskab, at de grundet forskellen i børnefødsler med matematisk sikkerhed vil blive flere end danskerne i fremtiden.

Stram Kurs' løsning er en blanding af massive udvisninger og fordrivelse: De af dem, som Grundloven forhindrer os i at smide ud, skal fordrives ved at gøre det umuligt at praktisere deres hæslige religion og gøre konsekvenserne ved manglende integration uudholdelige. Du kan være med – meld dig ind her: stramkurs.dk/bliv-medlem

Rasmus Paludan
READ ALSO  Bolivia's acting president Jeanine Anez confirms she tested positive for coronavirus