Stram kurs via Facebook

Udtrykket "kritisk masse" bruges normalt om den mængde radioaktivt materiale, der skal bruges for at opretholde en nuklear kædereaktion. I Danmark er antallet af mu[censur]er nået en kritisk masse på flere områder.
1: Mu[censur]ske vælgere har netop sikret deres anden statsminister magten (den første var Helle Thorning-Schmidt). Hvis Mette Frederiksen beslutter at bekæmpe sharia eller mindsker antallet af mu[censur]er i Danmark, bliver hun væltet, fordi hendes støttepartier vil blive halveret. (Mu[censur]ske vælgere fordoblede de Radikale og Enhedslisten ved valget i juni).
2: Flere steder i Danmark er mu[censur]ne blevet så mange og stærke, at den danske retsstat reelt ikke længere fungerer i disse områder.
3: Der er i dag så mange mu[censur]er med dansk statsborgerskab, at de grundet forskellen i børnefødsler med matematisk sikkerhed vil blive flere end danskerne i fremtiden.

Stram Kurs' løsning er en blanding af massive udvisninger og fordrivelse: De af dem, som Grundloven forhindrer os i at smide ud, skal fordrives ved at gøre det umuligt at praktisere deres hæslige religion og gøre konsekvenserne ved manglende integration uudholdelige. Du kan være med – meld dig ind her: stramkurs.dk/bliv-medlem

Rasmus Paludan
READ ALSO  Joe Biden’s Inauguration Ceremony: Watch Live Stream Video