Via Politiet

Døgnets anmeldelser vedrørende:

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Sandvadsvej, Køge

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Klostergårdsvej, Øm, Roskilde

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ahorn Alle, Ringsted
Tingsryds Alle, Solrød Strand

Færdselsuheld – fører flygtet – Algade, Gørlev Sjælland – Kalundborg

Kl. 0732 fik politiet en anmeldelse om, at en bil var forulykket, og at føreren af bilen var stukket af fra uheldsstedet. I bilen befandt sig en muligt tilskadekommen passager, så ambulance- og redningsmandskab kørte til stedet sammen med politiet. I bilen befandt sig en kvæstet, 20-årig mand fra Gørlev Sj., der havde siddet på forreste passagersæde, da bilen forulykkede, og som ikke ønskede at oplyse noget om føreren. Nogle få meter derfra var der tydelige spor efter påkørsel af en mur ved en beboelsesejendom, hvorefter bilen i forbindelse med kørsel i sydøstlig retning ad Algade var snurret rundt og standset i forbindelse med påkørsel af endnu en bygning på den modsatte side af vejen. Bilen havde store skader og primært i højre side, hvor bilen formodes at have ramt husmuren. Medens ambulancepersonalet foretaget redning af den kvæstede passager, ledte politiet med hundepatruljer forgæves efter den undløbne fører, der blev beskrevet som en ung mand, lyst hår, iført blåt tøj. Efterfølgende ledte politiet efter bilejeren – en 19-årig mand fra Gørlev Sj. – som politiet fandt omkring kl. ca. 1300 på en adresse i Jyderup. Han blev kortvarigt anholdt som mistænkt for at have været fører og blev løsladt efter afhøring til sagen. Politiet arbejder nu videre på at få efterprøvet alle de fremkomne oplysninger i sagen omkring føreren og hændelsesforløbet i det hele taget. Den tilskadekomne passager blev indbragt til en skadestue til behandling, og Algade var afspærret frem til kort før kl. ca. 1200 i forbindelse med rednings- og oprydningsarbejdet. Uheldet medførte tillige strømafbrydelse i de nærliggende butikker / ejendomme, da også et elskab var blevet beskadiget som følge af uheldet.

Humanitær eftersøgning – Jyllinge – Roskilde

Kl. 0844 fik politiet en henvendelse fra pårørende til en 73-årig kvinde fra Jyllinge, som var forsvundet fra sin bopæl i tidsrummet kl. 0600-0700. Familien kunne ikke finde kvinden, der havde akut behov for medicin, og ønskede derfor politiets hjælp. Politiet iværksatte indledningsvist en eftersøgning lokalt med flere patruljer, der undersøgte lokalområder i Jyllinge, men uden at finde hende. Den savnede blev også efterlyst hos offentlige transportselskaber mv., ligesom politiet udsendte et foto af hende via Twitter. Trods en del borgerhenvendelser var der ingen afgørende spor, hvorfor politiet rekvirerede en helikopter til assistere med eftersøgningen.
Kl. 1716 oplyste nogle vagter ved Portalen i Greve, at de formentlig havde fundet den savnede kvinde, hvilket blev bekræftet ved både politiets og familiens ankomst til stedet. Den savnede var i god behold og blev overdraget til familien til fornøden omsorg. Politiet indstillede herefter eftersøgning og takker for de mange borgerhenvendelser i sagen.

READ ALSO  Ocado shares: should I follow this top-performing fund and buy?

Brandundersøgelse – Uddannelsesvej, Køge

Kl. 0850 fik politiet via alarm 112 melding om, at der var brand i en etageejendom, og at der var kraftig sort røg fra stedet. Det viste sig, at branden allerede var under kontrol og begrænset til en etageadskillelse mellem nogle betonelementer i et nybyggeri. Håndværkerne havde forinden været i gang med at brænde tagpap på, hvorunder varmen havde antændt noget flamingoisolering med sort røgudvikling til følge. Ingen kom til skade ved branden.

Markbrand – Havemøllevej, Torpet, Ringsted

Kl. 1320 fik politiet via alarm 112 melding om, at brandvæsnet var rykket ud til en markbrand. Politiet kørte til stedet og vurderede i samråd med brandvæsnets indsatsleder, at der kunne være risiko for, at markbranden ville brede sig til fire ejendomme med beboelse. Politiet valgte derfor at iværksætte evakuering af ejendommene, ligesom Havemøllevej blev afspærret. Der var tale om en kraftig markbrand, hvorfra røgen steg nærmest lodret mod himlen, så den ikke var til gene for trafikken. Brandvæsnet fik kl. ca. 1400 slukket markbranden, der kun ødelagde diverse afgrøder på marken. De evakuerede kunne vende retur til deres boliger. Branden var efter al sandsynlighed opstået på grund af en gnist fra en mejetærsker, som selv blev lettere beskadiget ved branden. To brandfolk måtte efterfølgende kontrolleres på skadestuen for eventuel røgforgiftning.

Færdselsuheld – Bragesvej / Huginsvej, Ringsted

Kl. 1418 var en 60-årig mand fra Haslev kørt i en varebil ad Huginsvej mod nord frem til krydset ved Bragesvej, hvor han ville foretaget svingning til højre. Efter fremkørsel over vigelinjen stødte han sammen med en cyklist, der kørte på cykelstien mod vest, men i den sydlige side af vejen og dermed mod færdselsretningen på cykelstien. Cyklisten var en 44-årig mand fra Ringsted, som væltede ved sammenstødet og slog hovedet mod asfalten. Han blev bragt til skadestuen i Slagelse og indlagt til observation for hjernerystelse, idet han ikke havde anvendt cykelhjelm under kørslen. Begge parter kan således forvente at høre nærmere fra politiet i anledning af uheldet.

READ ALSO  Chance of post-Brexit trade deal breakthrough ‘receding’, UK warns

Død mand i havnen – Søndre Havnevej, Køge

Kl. 1441 anmeldte en chokeret, 38-årig mandlig bådejer fra Køge til politiet, at han under sejlads med sin familie i en mindre jolle havde fundet en livløs mand i vandet i Køge havn. Den livløse mand blev bragt ind til kajen i havnen, hvor redningsberedskabet bjærgede ham i land. Manden blev med det samme erklæret for afgået ved døden og bragt til Køge sygehus. Ud fra personlige dokumenter i hans tøj havde politiet en formodning om, hvem den omkomne kunne være. Han blev efterfølgende identificeret som en 88-årig mand fra Roskilde, hvis pårørende blev underrettet om sagen. Ud fra oplysningerne i sagen behandler politiet sagen som en ulykkelig hændelse.

Grov vold – Tofthøjvej, Viby Sj. – Roskilde

Kl. 1515 fik politiet en anmeldelse om grov vold fra pårørende til en 47-årig mand fra Havdrup, som lå indlagt på et sygehus. Volden skulle være sket lørdag d. 27/7-2019 kl. ca. 2200 i området ved en tankstation i Viby, hvor offeret havde aftalt at mødes med en anden mand for at drøfte en tidligere hændelse på et værtshus i Roskilde. Drøftelserne udviklede sig ifølge anmeldelsen til, at offeret blev overfaldet med diverse slag og spark med skader til følge på flere dele af kroppen. Modparten kunne hurtigt identificeres som en 36-årig mand fra Roskilde, som politiet ledte efter i løbet af aftenen og natten, indtil han på et tilholdssted blev anholdt tirsdag morgen. Han vil i forbindelse med afhøringen tirsdag formiddag blive sigtet for grov vold og trusler med den 47-årige. Senere tirsdag vil anklagemyndigheden fremstille den 36-årige i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav om varetægtsfængsling.

Mistænkeligt dødsfald – Schaldemosevej, Ringsted

Se udsendte pressemeddelelser om sagen. Den anholdte person vil blive fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Roskilde i dag

READ ALSO  Nine ways to spot a tax scam in 2020/2021

Tricktyveri på gadeplan Ro’s Torv, Roskilde

Kl. 2113 anmeldte en 46-årig kvinde fra Havdrup, at hendes Ipad var blevet stjålet fra hendes indkøbsnet i tidsrummet kl. 1740-1750, hvor hun havde været på Ro’s Torv. Ved indgangen var hun blevet kontaktet af en fremmed mand, der ønskede en underskrift vedr. noget med handicappede børns adgang til butikscentret. Hun havde afvist manden, som igen stoppede hende, da hun forsøgte at gå væk. Da hun kom retur til sin bil, opdagede hun, at Ipaden på ukendt måde var blevet stjålet fra indkøbsnettet. Hun mistænkte nu underskriftsindsamleren for at være meddelagtig i tyveriet. Han blev beskrevet som: A: Mand, Mellemøstlig af udseende, 20-28 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Yderligere kendetegn: Kort skæg, Iført: kortærmet lys skjorte., Medbragte: Clipboard.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Indbrudstyv overrasket – Klostergårdsvej, Øm, Roskilde

Kl. 0207 var en 24-årig mand fra Roskilde vågnet ved puslelyde ved vinduet. Han var derefter gået ud i haven og havde set en mand stikke af fra et skjul bag en busk. Manden forcerede en plankeværk og forsvandt i løb ad Ømgårdsvej mod sydvest. Politiet ledte med bl.a. hundepatruljer forgæves efter den mistænkelige mand, der blev beskrevet som: mand, ca. 30-40 år, ca. 190 cm høj, manden var adræt og havde brun hudfarve, iført: brun eller sort bluse og shorts.

Politiet hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området i nat. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Grundlovsforhør – Vold mod samlever – Greve

Kl. 0355 anmeldte en 31-årig kvinde fra Greve, at hun netop var blevet slået flere gange af sin samlever i forbindelse med et skænderi. Politiet kørte til deres fælles bopæl, hvor en 36-årig mand fra Greve blev anholdt og sigtet for vold. I forbindelse med anholdelsen konstaterede politiet, at der også var mindreårige børn til stede, så politiet har også udfærdiget en socialrapport til underretning af de sociale myndigheder. Den anholdte vil efter afhøring til sagen blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde med krav fra anklagemyndigheden om varetægtsfængsling.