News

Uddrag af døgnrapport fra mandag 260819 til tirsdag 270819

By  | 

Via Politiet

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Nørregade, Ringsted
Joselbjergvej, Veddinge Dal, FårevejleIndustrivænget, Fårevejle

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Margrethe Alle, KarlslundeDalvej, AsnæsNæstvedvej, RingstedParkås, GreveHoltensmindevej, Sæby, Kirke-HyllingeHovedgaden, KarlslundeValmueengen, Viby SjællandBygmarken, Borup

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Gl. Skovvej, Nørre Jernløse, Regstrup

Brugstyveri af knallerter – Gl. Nykøbingevej, Svinninge, Nørre-Asmindrup – Odsherred

Kl. 10.44 fik politiet en anmeldelse om, at flere knallerter var stjålet fra en adresse i Nørre-Asmindrup. Politiet kørte ud til en adresse i Nørre-Asmindrup, hvor flere unge havde forsamlet sig. Her blev en 15-årig dreng fra Nordsjælland og en 18-årig mand fra Nykøbing Sj. Anholdt og sigtet for brugstyveriet. Der var blandt andet en af de stjålne knallerter på stedet. De var begge eftersøgt til anbringelse på institutioner og blev efter politiets undersøgelser kørt tilbage dertil. 

Høj hastighed – Køge Bugt Motorvejen, Greve, og Sydmotorvejen, Køge

Kl. 11.10

blev en 20-årig mand fra Græsted sigtet for at køre for hurtigt på Køge Bugt Motorvejen. Han kørte en varebil over 780 meter med en gennemsnitshastighed på over 150 km/t mod de tilladte 110 km/t. Føreren havde allerede et klip i kortet, hvorfor der blev nedlagt påstand om et kørselsforbud, da manden endnu ikke havde haft kørekort i mere end tre år. 

Kl. 11.40

blev en 51-årig mand fra Vordingborg stoppet på sin motorcykel på Sydmotorvejen. På en strækning på mere end 680 meter havde han kørt med en hastighed på mindst 165 km/t i gennemsnit mod de tilladte 130 km/t. Da manden havde kørt over 160 km/t, vil der blive nedlagt påstand om betinget frakendelse af førerretten. 

READ ALSO  I’d buy these 2 FTSE 100 stocks in a Stocks and Shares ISA today to make a million

Kl. 12.20

blev en 23-årig mand fra Næstved standset på Køge Bugt Motorvejen i Greve. Manden havde kørt en strækning på 2,4 km med en gennemsnitshastighed på mindst 161 km/t mod de tilladte 110 km/t. Politiet nedlægger også her påstand om betinget frakendelse af førerretten, idet manden har kørt over 160 km/t. 

Forsætlig brandstiftelse – Vig Skole, Vig – Odsherred 1200-71121-00049-19

Kl. 12.30 fik politiet en anmeldelse om en brand i en bus ved en skole. Politiets efterforskning viste, at bussen var forsøgt antændt forsætligt, og politiet fandt frem til en 24-årig mand fra lokalområdet, som blev anholdt og sigtet for forsætlig brandstiftelse. Han er stadig i politiets varetægt, og han skal fremstilles ved Retten i Holbæk kl. 11.00. Der vil ved retsmødet blive begæret dørlukning af hensyn til efterforskningen. Hvis borgerne har oplysninger til sagen, kan de kontakte 1-1-4.

Lov om arbejdsmiljø – Lunikvej, Greve

Kl. 12.48 kørte politiet ud til en arbejdsplads, hvor en 60-årig mand fra Svebølle havde fået cement i øjnene under udførelse af sit arbejde. Politiet optog rapport på stedet, manden blev kørt til sygehuset for at få øjnene tjekket, og Arbejdstilsynet blev underrettet. 

Forsøg på bedrageri – Roskilde

Kl. 14.33 fik politiet en anmeldelse om, at en polsktalende kvinde havde udgivet sig for at være politiet over telefonen, og hun havde spurgt anmelderen, om personen havde værdigenstande i husstanden. Anmelder havde været uforstående over for, at kvinden havde talt polsk, hvis hun var fra politiet, og derfor anmeldte personen forholdet. Politiet vil gerne rose borgeren for at være opmærksom og årvågen. Det er vigtigt altid at være på vagt over for personer, der spørger til værdigenstande, og politiet vil aldrig bede folk om at udlevere værdier. Oplever man noget mistænkeligt, skal man kontakte 1-1-4 og anmelde forholdet. 

READ ALSO  Cheapest supermarket of 2019 revealed

Forsøg på brugstyveri af bil – Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 16.10 fik politiet en anmeldelse om et brugstyveri af personbil, idet en person under påskud af at skulle prøvekøre bilen inden køb, ikke var kommet tilbage med bilen. Politiet efterlyste bilen, der blev fundet på Hovedvejen i Osted og bragt til standsning. Føreren, en 25-årig mand fra Årslev, var efterlyst for anden kriminalitet i København, så han blev overdraget til Københavns Politi. Men manden blev samtidig sigtet for brugstyveri af bil, kørsel uden førerret og narkokørsel. Han er fortsat anholdt og i Københavns Politis varetægt. 

Eksplosion – Gersagerparken, Greve

Se særskilt udsendt pressemeddelelse fra 27. august om episoden i Gersagerparken, Greve kl. 01.58.

OPFØLGNING: 

Den østeuropæiske mand, en 38-årig rumæner, der natten til mandag blev anholdt og sigtet for bedrageri, idet han havde fået kontanter i bytte for smykker, der viste sig at være værdiløse, fik afgjort sin sag med en bødestraf. Manden blev løsladt mandag ved middagstid. 

 


Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret