Via Politiet

Døgnets anmeldelser vedrørende:

               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Hovedgaden, Borup
Lyngageren, Svogerslev, Roskilde

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Tofteholmen, Karlslunde
Barsebæk, Holbæk
Nylandsvej, Karlslunde
Gl. Nykøbingvej, Svinninge, Nørre Asmindrup
Lønbjergparken, Vindinge, Roskilde
Bøgeholmen, Solrød Strand
Gl. Skovvej, Søby, Holbæk

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Eksercerpladsen, Ringsted

Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen Solrød

Kl. 0644 kørte politiet til Køge Bugt Motorvejen nordgående ved tilkørsel 31a, hvor en 42-årig mand fra Lille-Skensved ramte et udenlandsk sættevognstog i første vognbane ført af en 53-årig udenlandsk mand. Personbilen fik større skade, mens lastbilen fik mindre skade på fronten. Der skete ingen personskade ved sammenstødet. 

Hærværk på byggeplads – Hasselvænget, Holbæk

I forbindelse med opførelsen af etageejendomme, kunne et entreprenørvirksomhed kl. 0917 konstatere, at stilladset på byggepladsen havde været udsat for hærværk for flere tusind kroner. Politiet efterforsker nu sagen og hører gerne fra vidner, der har set noget på stedet. En stilladsmedarbejder så selv tidligere på morgenen aktivitet på byggegrunden, og det skal politiet nu undersøge nærmere. 

Indbrud i værksted – Lyngageren, Svogerslev, Roskilde

Et værksted i Svogerslev blev natten til mandag brudt op, og der blev fra stedet stjålet rigtig meget værktøj. På stedet var der overvågning, og her kunne anmelder oplyse et signalement på gerningsmændene. De beskrives som: 
 A: mand, skaldet, alm. bygning, ca. 185 cm, iført mørkt T-shirt, arbejdsbukser med refleks på venstre læg og beskyttelse på knæene, pandelampe og arbejdsbælte. 
B: mand, ca. 20-25 år, ca. 175 cm., alm. bygning, mørk trøje med lynlås og lyse striber på skulderen, formentlig af mærket Adidas.
Politiet hører gerne fra borgere, der har oplysninger til sagen eller kan genkende mændene ud fra beskrivelsen. 
 

READ ALSO  Phone and contract deals this Black Friday, including iPhone, Samsung, OPPO

Arbejdsskade – Københavnsvej, Køge

Kl. 1125 fik en 29-årig mand fra Næstved et jernrør i hovedet, der faldt ned fra en væg, mens han udførte vedligeholdelsesarbejde på stedet. Manden blev ikke hentet af en ambulance, men søgte selv til lægen for at blive undersøgt. Politiet optog rapport på stedet og har underrettet Arbejdstilsynet. 

Mistænkelige personer i butik – Sct. Hans Gade, Ringsted

Tre mænd indfandt sig i en kosmetik- og helsebutik i Ringsted kl. 1200, hvor de opførte sig mistænkeligt. Mændene holdt øje med personalet, og på et tidspunkt måtte personalet bortvise personerne, fordi den ene havde fundet vej til baglokalet, hvor han stod og pillede ved et pengeskab. 
Mændene beskrives som: 
A: Mand, 25-35 år, 190-195 cm, Kropsbygning: Spinkel, Iført: sort jakke
B: Mand, 55-65 år, 165-170 cm, Iført: Guld hat
C: Mand, 25-35 år, 165-170 cm, Kropsbygning: Kraftig, Iført: Rød bluse
Politiet hører gerne fra borgere, der har oplysninger om de tre mænd eller har set dem. Kontakt 1-1-4.

Beslaglæggelse af bil for kørsel uden førerret – Kirkevej, Gislinge, Holbæk

Kl. 1500 standsede politiet en personbil, som blev ført af en 44-årig mand fra Lammefjord, Grevinge. Manden var tidligere frakendt førerretten, og det var nu fjerde gang inden for tre år, at politiet standsede manden uden at have generhvervet førerret. Derfor blev bilen beslaglagt med henblik på konfiskation. Manden vil høre fra politiet, når sagen skal forelægges retten. 

Butikstyveri – Over Bølgen, Greve

Kl. 1702 blev politiet kaldt ud til et supermarked i Greve, fordi to langfingrede havde flere ting på sig, de ikke havde betalt for. Det drejede sig om en 42-årig mand og en 33-årig mand begge fra Polen, der havde taget både whisky, knive og cola til en værdi over 1000 kr. Desuden var den ene i besiddelse af narkotika og mange kontanter. De to blev anholdt og sigtet, og Udlændingestyrelsen vil i dag tage stilling til, om mændene skal udvises med indrejseforbud. De vil formentlig blive idømt en bødestraf for tyveriet. 

READ ALSO  Boohoo hires Sir Brian Leveson to oversee supply chain overhaul

Beslaglæggelse af bil for kørsel uden førerret – Køge Bugt Motorvejen, Greve

Kl. 1705 blev en 25-årig mand fra Greve standset af politiet, og hans bil blev taget med, fordi han nu gentagne gange havde kørt i den uden at have førerret. Manden erkendte og ønskede ikke sagen forelagt retten. Han underskrev en konfiskationserklæring og måtte finde alternative transportmidler videre. 

Butikstyveri – Over Bølgen, Greve

Kl. 2230 blev en 29-årig mand fra Hillerød stoppet af en butiksdetektiv i et supermarked, fordi han havde taget alarmen af et par sko, havde iført sig dem og var gået forbi sidste betalingsmulighed uden at have taget pungen op af lommen. Politiet kørte til stedet og anholdt og sigtede manden for butikstyveri. Han betalte for skoene og fik en bøde for de lange fingre. Manden blev løsladt senere på aftenen. 

Indbrud i institution – Eksercerpladsen, Ringsted

Kl. 0345 ringede en 51-årig kvinde fra Faxe til politiet, fordi hun havde overrasket en tyv i institutionen. Tyven havde stjålet kontanter fra en snackautomat og var i færd med at gennemrode anmelderens taske. Manden var formentlig kommet ind via hoveddøren og løb fra stedet, da den 51-årige kvinde fandt ham. Han beskrives som: 
A: Mand, ca. 20 år, ca. 170 cm, almindelig af bygning, hvid, mørkeblond kort hår, mørk trøje og mørke bukser samt lyse kondisko. Medbragte en rygsæk med noget rødlig farve øverst ved lynlåsen.
Politiet hører gerne fra borgere, der har set manden eller har oplysninger til sagen