Lars Tvede via Facebook

To små passager fra min kommende bog “Supertrends”:

“En stigende trend, der vil fortsætte, er, at vi accepterer eller hylder multi-identiteter. Traditionelt forventedes det, at en bankmand altid ville virke bankmandsagtig, og en økonomiprofessor meget pro- fessoragtig, og det er der stadig mange, der holder fast i. I realiteten er folk naturligvis mere komplekse og sammensatte, og fx kan bankmanden måske egentlig godt lide motorcykler, og professoren hård rock. Gradvis – og ikke mindst grundet sociale medier – åbner vi heldigvis nu stadig mere op for, at en person også offentligt kan have to eller flere identiteter, der er meget forskellige, såsom bankmand i jakke og slips på det ene tidspunkt og biker i lædertøj og rå støvler på det andet. Og når først vi vænner os til det, vil der udbredes en erkendelse af, at det ikke kun er acceptabelt at have flere identiteter, men faktisk et sundhedstegn..”

Og om Frederic Laloux’s evolutionære organisationer:

“Medarbejdere forventes ikke længere at efterlade deres personlighed på bagperronen. De accepteres i stedet, som de er, og behøver ikke skjule deres private vaner og holdninger, hvorfor de heller ikke behøver iklædes uniform.”

Den danske version kommer i handelen 17. September.READ ALSO  Pandemic-driven cleaning routines boost P&G sales forecast again