Lars Seier Christensen via Facebook

Tillykke med din nye præsident!

Der er nu noget helt særligt ved demokrati. Især når et halvt kontinent vælger deres fælles præsident – og kan samles om den bedste mand, en person de virkelig kender og respekterer, der har haft en ulastelig embedsførelse og som forstår at afkode de nye strømme, der gennemsyrer hele EU idag.

Øh….. det var så måske ikke helt det, der skete.

Det blev så ikke den bedste mand, men den bedste kvinde – eller blev det bare en kvinde, fordi det skulle være en kvinde?

Der er desværre nok også rigtigt mange i Europa, der slet ikke kender deres nye præsident, men hun er vel også kun kendt for en større korruptionsskandale i det tyske forsvarsministerium.

Hun forstår måske heller ikke helt de nye strømninger, men repræsenterer mere det mest støvede af det gamle EU, der stædigt fastholder deres tro på et United States of Europe, trods befolkningernes klare afstandtagen fra at opgive deres nationale suverænitet.

Men i det mindste har vi da haft mulighed for at stemme på en anden, og hun vandt, fair and square? Nå nej, det har EUs vælgere jo heller ikke.

Ja, der er noget særligt ved demokrati – tænk hvis EU en dag beslutter sig til at indføre det….

Buk dig i støvet og forstå, at de er klogere end dig, EU-undersåt! De er så ligeglade med din mening, som man overhovedet kan være.

Tillykke med din nye præsident!READ ALSO  Oxford and AstraZeneca's Covid-19 vaccine to be trialed AGAIN amid mounting questions over dosage issues