Anders Samuelsen (LA) via Facebook

Tid til endnu et Comeback 🕺

NYT fra min verden:

Getting back to work. Iværksættere er seje – så jeg vil selvfølgelig være iværksætter, igen ☺️

Jeg er så småt startet på den nye rejse – hvor jeg vil forsøge at hjælpe og rådgive virksomheder med at forstå og finde vej i bla den regulative del af den verden, de er en del af – ikke mindst globalt. Her kommer både tiden som parti-iværksætter, partileder og ikke mindst (og nok først og fremmest) udenrigsminister mig til gavn – og dermed dem jeg skal hjælpe. Jeg starter fra 0,0 – men det har jeg jo gjort før 😅

De første opgaver er ved at være på plads, snart går første tur over dammen.

Én meget spændende opgave bliver at være “Global Policy Adviser” for Concordium, som er en vildt ambitiøst 100 mio-business, der har som mål, at sikre det endelige gennembrud og accept af blockchain-teknologien – fremtidens internet blot ekstremt meget bedre, sikrere og enklere. Det kræver en tæt dialog med lovgivere globalt. At jeg samtidig skal arbejde tæt sammen med fantastiske forretningsfolk som Lone Fønns (bla i toppen af Volvo og IKEA) og Lars Seier, ja det gør kun denne opgave endnu mere interessant.
READ ALSO  Arabs: Why Is the EU Mourning This Iranian Scientist?