Politics

Tak til folketingsgruppe, hovedbestyrelse og DFU samt medarbejdere for et virkel…

By  | 

Kristian Thulesen Dahl (DF) via Facebook

Tak til folketingsgruppe, hovedbestyrelse og DFU samt medarbejdere for et virkelig godt sommergruppemøde i Rebild de seneste dage.

Det er dejligt at opleve det store engagement, der er. Det er afgørende for at sikre det Danmark, vi holder af, også for fremtiden!

Ved pressemødet i går fik vi nogle vigtige politiske budskaber præsenteret:

For det første, at Lars Løkke Rasmussen ikke skal regne med støtte fra Dansk Folkeparti, hvis han vil indlemme de Radikale! De er DF’s modpol specielt på udlændingeområdet.

Derudover udspil på vigtige politiske områder; bl.a. vores ønske om mere nærpoliti. Det bliver der forhandlinger om her i efteråret.

Og selvfølgelig en del om, hvordan vi får udlændingepolitikken tilbage på sporet! Den nye regering har nemlig allerede haft travlt med at lempe henover sommeren.

Mellem de politiske debatter på sommergruppemødet fik vi også tid til at hygge os med udflugt til Aalborg Portland, rundbold og rundtur i Rebild Bakker. Et meget smukt område i vores dejlige land.

Vi er nu klar til at give den fuld gas og det er dejligt med en god og engageret folketingsgruppe i ryggen. Det er vejen frem til igen at kunne byde flere velkommen i gruppen efter næste valg!Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  European Court Applies Double Standard against Israeli Products