Politics

TAK FOR STØTTEN TIL VENSTRE …..det har været en lang valgkamp. Jeg har haft l…

By  | 

Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen via Facebook

TAK FOR STØTTEN TIL VENSTRE
…..det har været en lang valgkamp. Jeg har haft lejlighed til at takke alle de mange frivillige i min kampagne. Og jeg vil også takke de mange i Nordsjælland, der har valgt at vise Venstre tillid ved dette valg. En solid fremgang er en forudsætning for at Venstre med styrke kan søge indflydelse i dansk politik.
…imens vi venter på de personlige stemmetal vil jeg også gerne rette en varm tak til alle jer, der har fulgt med på facebook. Det har været en god oplevelse med det store engagement.
Print Friendly, PDF & Email
READ ALSO  Russia’s to blame? MSM allegations that Moscow had a hand in US anti-police-brutality riots ‘entirely to be expected’

Latest from finanz.dk