Dansk Folkeparti via Facebook

Nyt ugebrev fra Kristian Thulesen Dahl Syrienkrigere skal selvfølgelig ikke til Danmark!

Den forfærdelige borgerkrig i Syrien har været en magnet for radikaliserede islamister fra hele verden. De er strømmet til for at melde sig under Islamisk Stats sorte fane eller slutte sig til andre forrykte islamistiske bevægelser. Også fra Danmark har der – forstå det, hvem der kan – været livlig trafik til Syrien. Det er forrykt. Men det er desværre sådan, det har været.

Seneste udvikling i krigen i Syrien er den tyrkiske invasion af de områder i den nordlige del af landet, hvor kurderne igennem længere tid har haft en form for selvstyre. Det har skabt kaos og sendt mange tusinde mennesker på flugt. En særlig udfordring er de mange terrorister, der sidder fængslet i området. Hvad skal der nu ske med dem? Det vil være katastrofalt for sikkerheden både i Syrien, men også i Europa, hvis mange hundrede forhærdede terrorister fra Islamisk Stat slipper fri.

For den islamiske terror er international. Og de, der aktivt har taget et valg om at tilslutte sig terrorens formørkede regime, skal naturligvis ikke nu bagefter kunne komme tilbage til vort land. De har valgt – også på deres børns vegne.

Det gælder op mod 30 børn med forbindelse til Danmark i flygtningelejrene i området. Børn, hvis forældre har kæmpet for eksempelvis Islamisk Stat. De Radikale, Enhedslisten og Socialistisk Folkeparti vil have disse børn bragt til Danmark hurtigst muligt.

Det kommer Dansk Folkeparti aldrig til at gå med til. Der er tale om mennesker, der har vendt Danmark ryggen for at slutte sig til nogle af de mest modbydelige terrorbevægelser, verden har set. Terrorister som Islamisk Stat, der har begået utallige terrorhandlinger og udsat civile i Syrien og andre lande for ubegribelige overgreb og rædsler. De skal ikke kunne påberåbe sig at være danskere. Vi skylder dem intet. Og de skal aldrig til Danmark igen, hvis det står til mig.

READ ALSO  'We can do this!' — Merkel's famous words five years on after refugee influx to Germany

Derfor bakker Dansk Folkeparti også fuldstændig op om regeringens forslag om at hastebehandle et lovforslag, der skal gøre det muligt administrativt at frakende fremmedkrigere med dobbelt statsborgerskab deres danske statsborgerskab. Det kommer i forlængelse af en aftale om netop dét, som Dansk Folkeparti og den daværende VLAK-regering indgik før valget.

Det er sørgeligt, at disse mennesker har bragt deres børn i den situation, de nu befinder sig i. Men løsningen er ikke at hente dem til Danmark. De har intet at gøre her. Deres forældre har for altid afskåret dem fra den mulighed. Det er det valg, de har truffet.

”Danske” syrienkrigere og deres børn skal aldrig sætte deres ben på dansk jord igen. De har valgt Danmark fra. Det er en tragedie for børnene. Men danskernes sikkerhed kommer først.

Syrienkrigere skal selvfølgelig ikke til Danmark

Syrienkrigere skal selvfølgelig ikke til Danmark 14. oktober 201914. oktober 2019 af Kristian Thulesen Dahl Den forfærdelige borgerkrig i Syrien har været en magnet for radikaliserede islamister fra hele verden. De er strømmet til for at melde sig under Islamisk Stats sorte fane eller slutte sig…