Stram kurs via Facebook

STRAM KURS INDSAMLER VÆLGERERKLÆRINGER IGEN

I dag den 4. december 2019 har Social- og Indenrigsministeriet endelig fået løst deres "IT-problemer" og åbnet for, at Stram Kurs kan indsamle vælgererklæringer igen.

Derfor har partiet i dag indsendt den første bunke email-adresser fra folk, der har tilkendegivet, at de gerne vil give en vælgererklæring til partiet.

Der går nu 7 dage, indtil folk den 11. december 2019 kan skrive under med deres NemID. Denne gang kan man imidlertid skrive under 2 gange. Både på opstilling til Folketinget og på opstilling til Europa-Parlamentet.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "De gode danskere, der allerede har givet os en vælgererklæring, kan desværre ikke give os endnu en vælgererklæring til Folketinget, da den nuværende erklæring først udløber i 2020. Til gengæld kan både de gode borgere, og enhver anden, give os en vælgererklæring til opstilling til Europa-Parlamentet. Så det synes jeg, at folk skal gøre!"

Det gør man på vores hjemmeside: http://www.stramkurs.dk

Stram Kurs –

“Der er ikke brug for at ‘begrænse indvandringen’… Der er brug for, at et stort antal muslimer hvert år forlader landet.” Hjælp Stram Kurs med en vælgererklæring, så vi kan stille op til Folketinget efter oktober måned 2020, hvor vores nuværende opstillingsret den udløber. – Ras…


READ ALSO  At least two killed, several injured by speeding car in pedestrian zone of Trier, Germany (VIDEO)