Venstre via Facebook

Regeringen har ingen langsigtet plan for, hvordan vi kommer ud af coronakrisen. Og nu siger Kåre Mølbak fra Statens Serum Institut, at vi skal holde social afstand længe endnu, for der kan sagtens kan gå over et år, før der er en vaccine, som kan bekæmpe virussen. Det er en dybt alvorlig situation for danskerne.

Lige nu kan børn ikke se deres kammerater. Unge kan ikke komme i skole. Voksne kan ikke komme på arbejde. Ældre kan ikke få besøg af de nærmeste. Tusindvis er blevet arbejdsløse. Virksomheder er lukkede. Konfirmationer og bryllupper kan ikke afholdes.

Danskerne har brug for en plan, der skaber klarhed og som er sundhedsmæssig forsvarlig. Regeringens zig zag-kurs giver forvirring og utryghed.

Støjberg i hård anklage af regeringen efter Mølbak-melding: »Mette Frederiksen sjofler danskerne«

En opsigtsvækkende melding fra faglig direktør i Statens Serum Institut får Venstre-næstformand til at beskylde regeringen for zigzag-kurs og for at spille med fordækte kort. Det er med til at skabe ualmindelig stor utryghed, siger Inger Støjberg, der retter en særlig anklage mod Mette Freder…


READ ALSO  A New Nuclear Deal with Iran?