Politics

Steffen Groth er kendt for systematisk misinformation (blandt andet et løgnagtig…

By  | 

Steffen Groth er kendt for systematisk misinformation (blandt andet et løgnagtigt karaktermord på undertegnede, falske citater etc.), men vil gerne være fakta-agtig og er meget ked af personangreb.

Artiklen nedenfor er ikke et perfidt personangreb (i hvert fald kun på Jørgen Carlsen), for essensen i indlægget handler ikke om Isam B, men om folkene bag højskolesangbogen. Isam Bs synlige islamistiske virke, skal bare illustrere, hvor indlysende det burde have været for Carlsen ikke at inkludere Isam B. Steffens indvendinger er i øvrigt alle sammen forkerte:

1) ASH skriver, at sangen "Aicha, der kan tolkes som en hyldest til Muhammeds barnebrud". Steffen omtaler ikke det med fortolkningen (i sig selv sigende), men peger blot på, Aicha er et tilfældigt pigenavn. I en tolkning af sangen er det derimod særdeles oplagt at pege på en dobbeltbetydning. Teksten rummer da også en formulering som "like a queen on her throne", og "No, nobody knows how she feels", "Lord knows the way she feels", "Everyday in his name she begins" og et gentagne ønske om "sacrifice". Den religiøse reference til Aichas dobbeltbetydning er en såre oplagt fortolkning. Videoen er i øvrigt fyldt med tørklædekædte kvinder og piger.

2) Der står helt åbenbart ikke, at "Trudeau bakker op om at jøder og homoseksuelle skal slås ihjel”. Der står derimod, at det med at Vesten skal regeres af Koranen og jøder og homoseksuelle skal slås ihjel indgik på konferencen. Og ikke andet. Det bestrider Steffen Groth sjovt nok ikke, men synes måske den slags er helt normalt. Det er selvfølgelig rigtigt, at man ikke automatisk bliver taget til indtægt for alle de synspunkter, der indgår på en konference, men det siger ret meget om Isam B, at han deltager i den slags. At en überpopulist som Trudeau har talt ved konferencen er ingenlunde bevis for et uproblematisk indhold.

READ ALSO  Germany: Protestant Church sets up council on sexual abuse

3) Steffen synes det er forkert, at ASH påpeger, at Isam B støttede en terrormistænkt (ved at sende ham dyre gaver og hævde at danskerne er racister). ASH nævner nemlig ikke, at han senere blev frikendt. Men det ændrer ikke på, at Isam B støttede en terrormistænkt, sendte ham dyre gaver etc. Det er fandme vildt! Det er ikke for sjov, at PET og anklagemyndigheden er efter nogen for terror. Juryen mente i øvrigt, at den pågældende var skyldig, men dommerne afviste. At man bliver frikendt i en dansk domstol er i øvrigt ikke det samme som, at man er uskyldig.

4) Steffen peger på, at DR afviste tildækningshistorien. Men den blev både bekræftet af pladeselskabet og af sangerinden selv: https://gaffa.dk/nyhed/8549

På den baggrund mener Steffen, at det er dokumenteret (det skriver han andetsteds), at Isam B ikke er fundamentalist. Han forholder sig overhovedet ikke til Isam Bs ytringer om at burkaen ikke er undertrykkende eller de alkoholfri-koncerter. Det skyldes, at han som altid ikke er en døjt interesseret i, hvad der er rigtigt eller forkert, men har et propagandistisk ærinde.
Rune Selsing via Facebook

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret