Nye Borgerlige via Facebook

Statsministeren har her til aften anerkendt, at der sidder kristne forfulgte i flygtningelejre rundt omring i verden, som ville have lettere ved at integrere sig i vores land, end så mange andre.

Alligevel fastholder han en politik, hvor kristne forfulgte svigtes, og muslimske migranter kan rejse gennem flere sikre lande og få asyl i Danmark.

Nye Borgerlige ønsker et fuldt stop for spontan asyl i Danmark.

Til gengæld er vi – når tilstrømningen af spontane asylansøgere er stoppet og vores krav om selvforsørgelse og lovlydighed er indført – åbne for at give beskyttelse til kristne forfulgte flygtninge med familie på en fast årlig kvote.

Danmark er et kristent land med frihedsrettigheder, der er i opposition til islam.

Hvis vi vil styrke vores kultur, værne om vores danske værdier og sikre Danmark som et trygt og frit land for fremtiden, så skal asylpolitikken laves grundlæggende om.

Et stop for spontan asyl er forudsætningen for, at vi kan løse problemerne fra bunden.

For det er desværre fortrinsvis migranter fra de muslimske lande, det udnytter retten til spontan asyl til at få ophold her i landet.

Den trafik skal stoppes. Den nedbryder vores danske værdifælleskab.

#dkpol
READ ALSO  Move along, nothing to see here: Australian government insists ‘incidental’ collection of COVIDSafe data didn’t violate privacy