Via Daytrader.dk

Daytrader.dk og invested.dk søger en fast ankermand, der nogle timer om måneden kan fungere som vært på vores mange live-webinarer om investering.

Vi forestiller os, at dit arbejdsliv har givet dig en god grundviden om økonomi og aktiemarkedet, men at du nu har fået tid til overs til et fleksibelt fritids-arbejde, der i høj grad kan løses fra dit hjem.

Invested.dk er en online klub for private investorer, hvor vi 3-4 gange om måneden holder live webinar med eksperter eller professionelle investorer, der fortæller om deres syn på økonomien eller aktiemarkedet her og nu.

Din opgave som ankermand/vært er at lave aftaler med nye oplægsholdere, lægge dem på hjemmesiden, og til sidst afholde selve webinaret, hvor du byder oplægsholderen velkommen og holder styrer på spørgsmålene fra vores medlemmer.

Hvert webinar kræver ca. 2 timers planlægning og 1 time til afholdelse. Hertil kommer også nogle få timer hver måned til opsøgende arbejde i forhold til de kommende webinarer (I alt er der 16-20 timer om måneden). De fleste webinarer afholdes om aftenen, så det er vigtigt, at du ikke har andre forpligtelser de aftener, hvor der er planlagt webinar.

Da det hele foregår online via computeren, skal du helst have en god og rolig stemme og være fortrolig med internet og IT, men du vil naturligvis blive oplært i vores specifikke system. Desuden kan enkelte oplægsholdere være engelsktalende, og derfor er det også godt, hvis du kan begå dig på engelsk.

Vores kontor ligger i København, så det er en fordel, at du bor i nærheden. Men det er ikke et krav, da meget som nævnt kan klares online fra dit eget hjem.

READ ALSO  Triple Trouble – NorthmanTrader

Hvis din profil passer på ovenstående, så send os dit CV samt en kort motiveret ansøgning på web[snablea]bluescreen.dk med overskriften ”Ankermand til webinarer”, inden den 14. september. Læs mere om virksomheden her.

image_pdfimage_print

Kommentarer