Politics

Søndag morgen blev jeg ringet op på Færøerne med den triste besked om et forfærd…

By  | 

Lars Løkke via Facebook

Søndag morgen blev jeg ringet op på Færøerne med den triste besked om et forfærdeligt terrorangreb på Sri Lanka. Kort tid efter fik jeg information om, at der var danske dræbte – og hvem de var. Det ramte mig hårdt. Så helt ufatteligt grusomt.

Derfor afbrød jeg min påskeferie og tog hjem for at udtrykke vores alle sammens sorg og kondolence til familien. Og af samme grund har jeg denne påskeweekend droppet den ugentlige live-udsendelse her på Facebook. Det føltes bare forkert at tale om pensionsudspil, konvergensprogrammer, infrastrukturkonference og en nært forestående valgkamp, når en dansk familie er blevet revet itu.

Mine tanker er hos dem. Og lige nu overskygger det de politiske.Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Germany: Social Democrats raise social reform issues at party conference