Nye Borgerlige via Facebook

SKIK FØLGE ELLER LAND FLY

Danmark er ikke bare et tilfældigt land med en socialdemokratisk velfærdsstat placeret i den nordlige del af Europa.

Danmark er en mere end 1000 år gammel nation for det danske folk.

Som danskere bærer vi en fælles historie, og gennem generationer har det danske folk opbygget det kulturelle værdifælleskab, der i dag binder os sammen på tværs af geografiske, sociale og politiske skel.

Mange udlændinge kommer hertil med respekt for det danske folk, bidrager positivt til samfundet, tager vores værdier til sig, bliver danske i hjerte og sind og beriger vores kultur og historie.

De mennesker sætter jeg stor pris på.

Andre udlændinge kommer hertil og fastholder deres egne normer – også når de strider imod dansk lov.

De fravælger en dansk ægtefælle, fravælger at forsørge sig selv, fravælger at overholde danske love, fravælger at følge danske normer og skikke, fravælger danske traditioner, fravælger danske navne til deres børn, opdrager deres børn i konflikt med danske værdier – så også de fravælger at være danske.

Ja selv når de dør, så ønsker de at blive begravet afskærmet fra det danske folk og på steder, som kun anvendes af muslimer.

De udlændinge foragter jeg. De burde aldrig have fået ophold i Danmark.

Vi har et stærkt dansk fællesskab. Og jeg er fuldstændigt overbevist om, at det kommer til at bestå.

Men hvis man tror, at vi kan undgå at gribe fat om nældens rod og tage et totalt opgør med de udlændinge, der vender vores værdier ryggen i en sådan grad, at det for mange føles som at blive pisset på, så tager man grueligt fejl.

READ ALSO  The Taliban are Betraying Trump's Peace Deal

Migrationen fra de muslimske lande skal bremses, kriminelle udlændinge skal ud, alle udlændinge skal forsørge sig selv og religiøse særkrav skal afvises konsekvent.

Skik følge eller land fly.