Lars Løkke via Facebook

Venstre er Danmarks borgerlige-liberale folkeparti.

Et parti, der er bredt forankret i alle samfundslag, og som tager afsæt i et liberalt menneskesyn. Frihed, frisind og fælleskab er det fundament, vi er bygget på.

Jeg er stolt af at være formand for Venstre.

De seneste snart to årtier har vi haft hovedansvaret for at sætte retningen for Danmark med regeringsansvaret i 14 ud af 18 år. Resultaterne er stærke: Flere tusinder private arbejdspladser, en stærkere kernevelfærd, lavere skatter og afgifter og en fast og fair udlændingepolitik. For blot at nævne nogle resultater.

Jeg er stolt af, hvad vi har opnået.

I maj og juni fik vi to fantastiske valg, hvor Venstre blev det største parti i Europa og fik den største mandatmæssige fremgang af alle partier herhjemme.

Positionen som Danmarks største borgerlige-liberale parti skal bruges offensivt.

Men det kræver, at vi kan tale politik og ikke personer. Der er lige nu et alt for stort fokus på enkeltpersoner og arvefølgen i Venstres ledelse. Det gør os ukampdygtige som parti og skygger for Venstres politiske projekt.

Det kan vi selvfølgelig i længden ikke være tjent med. Derfor må diskussionen bringes til konklusion hurtigst muligt – og det kan kun ske på et landsmøde.

Derfor vil jeg bede Venstres hovedbestyrelse om at fremrykke Venstres landsmøde fra d. 16.-17. november til afholdelse inden Folketingets åbning, så vi kan være klar til den nye politiske sæson. Så vi ved, hvad den politiske linje er, og hvem der skal stå i spidsen for den.

Jeg har gjort min stilling op.

READ ALSO  France to ‘strengthen’ control on funding of Islamist groups, finance minister says after teacher killed in terrorist attack

Jeg ønsker at fortsætte som formand for Venstre og tage nøglerne til Statsministeriet tilbage. Jeg ønsker at fortsætte med tegne partiet udadtil og sikre maksimal indflydelse for partiet. Derfor vil jeg søge genvalg som formand og opbakning til min politiske linje ved landsmødet.

Hør mine tanker i denne video.

Tak fordi du så med.