Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen via Facebook

TIL DIG DER STEMMER FØRSTE GANG: LETTE LØFTER FINDES IKKE
…..Nemme løsninger på indviklede problemer findes ikke.
….Lad dig nu ikke narre.
….Stol ikke på politikere der siger de har alle svarene og kan løse problemerne med et snuptag.
….Brug din sunde fornuft og sæt dit første kryds ved en kandidat der prioriterer substans og ordentlighed – og som ikke lefler for SoMe-kulturens hang til hurtige meninger og smarte onelinere bare for at score din stemme….
….Jeg har været minister en del år. Minister betyder ”folkets tjener”, og det vil sige, at jeg er med til at løse de problemer, danskerne har valgt sådan en som mig til at løse. Og jeg kan garantere, at det kræver masser af forarbejde at få problemerne til at gå væk. Noget kan og skal vi selv klare i Danmark, andre vigtige sager kræver et stærkt sammenhold med vores nabolande i EU & NATO. Men fælles er, at det hele tager tid…
…Selv er jeg stærkt optaget af, at vi i de kommende år får gjort noget ved klimaforandringerne og forureningen, så vi udvikler os som grøn nation. Der er masser af nye jobmuligheder i klimaet, og i at vi som land bliver verdensmestre i bæredygtighed.
…Jeg vil også kaste kræfterne ind i arbejdet på, at din generation skal kunne færdes trygt uden at skulle være bange for vold; jeg arbejder også på, at vi fortsat kan genkende Danmark med alle vores frie og åbne værdier, såsom at kvinder og mænd er lige meget værd. At vi har ytringsfrihed og religionsfrihed.
….Det kræver en bomstærk økonomi, hvis vi skal have råd til gode uddannelser og muligheder for din generation på arbejdsmarkedet; og det kræver penge i den fælles kasse, hvis vi skal have råd til at hjælpe dem, der har behov for det. Uanset om det er din generation, børnefamilier eller syge og ældre.
….Alt det kommer ikke af sig selv. Hvis Mette Frederiksens og hendes venner i blød blok får flertal efter et valg, bliver meget anderledes.
…Hvis du vil vide mere om, hvad jeg står for, kan du kan prøve min quiz app, som du kan hente på www.ClausHjortQuizzen.dk. Her finder du også min valgbog.
Men, uanset hvilket parti, du ender med at støtte, så husk lige at bruge din stemme, ellers bestemmer de andre!

READ ALSO  Tough but Necessary Road Ahead for Arms Control