Stram kurs via Facebook

Et svin fra Ekstra Bladet gav en torsk til Paludan, som udtalte:

"Med den megen løgn og chikane, som især Ekstra Bladet og Poul Madsen har udsat mig for, så er foræringen af en torsk og to flasker brændevin så sandelig også helt på sin plads. Selvom man naturligvis ikke kan købe aflad fra mig.

Folk har vist nok stemt på mig, fordi de sikkert har følt, at de selv ville tænke, at de havde dummet sig, hvis de var i min situation og frivilligt lod sig udsætte for så meget had, trusler og mordforsøg, som jeg har gjort. Det skyldes nok, at mange folk ofte er sig selv nærmest. Det jeg har gjort, har jeg gjort for danskerne, selvom det da helt åbenlyst har været meget ubehageligt for mig selv og mit privatliv.

Jeg glæder mig til at fejre nytåret med mange af vores medlemmer til vores store fest, hvor både torsk og brændevin vil blive indtaget."
READ ALSO  Iranian president points finger at Israel after assassination of top military scientist near Tehran