Lars Løkke via Facebook

Velkommen til Danmark Xing Er og Mao Sun!

Jeg kan desværre ikke være med ved den officielle modtagelse af de to pandaer i Zoo i dag, fordi jeg er i Bruxelles til topmøde. Også her kommer Brexit på tværs.

Men Sòlrun og jeg var så heldige, at vi fik lov til at tage et smugkig på det smukke anlæg, og dets beboere, i mandags.

Det er en stor oplevelse, at se pandaerne – for mig er det jo endda et gensyn med Mao Sun, som jeg så første gang i Chengdu i 2017. Der er færre end 2.000 pandaer tilbage i verden! Og nu lever to af dem på Frederiksberg.

Jeg håber, at mange danskere vil nyde synet af de to sjældne og smukke dyr. Og at pandaerne kan være med til at styrke den kulturelle udveksling mellem Kina og Danmark i mange år frem. Det vil både Danmark og Kina have glæde af.READ ALSO  How to Steal an Election - Part III