Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen via Facebook

SKATTESTOP ELLER SKATTEHOP?
….Der er to veje i dansk politik. En sikker hånd på rattet. Hvor familierne og virksomhederne med vores skattestop ved, hvad de står op til om morgenen. Eller et spørgsmålstegn, hvor hver dag kan bringe nye regninger med sig og skabe utryghed i privatøkonomien.

……Socialdemokratiet fremlagde i går deres økonomiske plan. På en række punkter vil den gøre det dyrere at være dansker. Og det gælder ikke bare ”de rige”, sådan som de prøver at bilde danskerne ind.

– 277.000 danskere, som ikke betaler topskat, vil fx blive ramt af telefonskatten på arbejdsgiverbetalte telefoner, som de vil beholde.
– De vil aflyse skattestoppet og hæve afgifterne på en lang række dagligvare som kaffe, is og chokolade.
– De vil gøre det dyrere og mere besværligt at være iværksætter. Det er en skat på de gode idéer, som Danmark skal leve af i fremtiden.

…….Samlet set venter der danskerne skattestigninger for milliarder af kroner i Socialdemokratiets plan. Det er den forkerte vej at gå.

…..Men det slutter ikke her. For deres støttepartier i rød blok vil tvinge dem til flere skattestigninger. Enhedslisten har en eksempelvis en færdig plan klar med skattestigninger for 45 mia. kr. Det gælder højere skat på arbejde. Højere skat på boliger. Højere skat på biler. Et skattehop af dimensioner.

….De andre røde partier vil tage sig dyrt betalt. Og regningen bliver dyr for Danmark. Det gælder ikke kun økonomien. Det er eksempelvis et ultimativt krav fra deres støttepartier, at Socialdemokratiet sætter penge af til højere sociale ydelser til arbejdsløse indvandrere og flygtninge.

READ ALSO  Knife-wielding woman kicks & harasses Vienna rabbi in widely condemned anti-Semitic incident

….Så økonomien i deres plan vil altså skride fuldstændigt, så snart de ultimative krav skal indfries. Og hvor skal pengene så komme fra? Ja, det bliver i sidste ende dig og mig, der betaler.

…..Venstre har derimod givet danskerne et konkret løfte. Vi ønsker at investere 69 mia. kr. mere i velfærden frem mod 2025. Det gør vi helt uden at hæve skatterne. Danskerne fortjener nemlig ro og tryghed i deres økonomi. Det sikrer Venstre.