Forsvarsminister Claus Hjort Frederiksen via Facebook

FV DAG 22: TØR DU SATSE PÅ RØD UDLÆNDINGEPOLITIK?
….Vi har fået styr på udlændingepolitikken. Antallet af asylansøgere ligger på det laveste niveau i 10 år. Og de indvandrere og flygtninge, der er i Danmark, kommer i højere grad i arbejde:
1. Andelen af flygtninge og familiesammenførte, der er i arbejde efter 3 års ophold i Danmark, er fordoblet.
2. 45.000 flere ikke-vestlige indvandrere er i arbejde
3. Antallet af ikke-vestlige indvandrere på kontanthjælp er faldet med 15.000, siden kontanthjælpsloftet blev indført
…..Det står i skærende kontrast til den politik, der blev ført, da Mette Frederiksen sidst sad i regering. Udlændingepolitikken blev lempet og ydelserne til arbejdsløse indvandrere blev sat op.
….Antallet af ikke-vestlige indvandrere på kontanthjælp steg med 14.800, mens Mette F., var minister. Ja, det var faktisk hende, der som beskæftigelsesminister afskaffede det gamle kontanthjælpsloft og starthjælpen.
…Og det er bekymrende at tænke på, at det samme vil kunne ske igen hvis rød blok vinder.
…..Mette Frederiksen vil blive nødt til at komme med indrømmelser på udlændingepolitikken. For det er jo Pernille Skipper, Pia Olsen Dyhr, Uffe Elbæk og Morten Østergaard, der skal gøre Mette Frederiksen til statsminister. Alle vil de en anden retning for udlændingepolitikken. Og vigtigst af alt – de vil have, at ydelserne bliver sat op. SF har endda gjort det til et ultimativt krav, at kontanthjælpsloftet afskaffes.
….Derfor er det helt uomtvisteligt, at udlændingepolitikken vil blive lempet, hvis Mette Frederiksen skal være statsminister med et rødt parlamentarisk grundlag. Og derfor kan danskerne heller ikke regne med Mette Frederiksen, når hun påstår, at hun efter et valg kan videreføre en stram udlændingepolitik og samtidig være statsminister på mandater fra Enhedslisten, SF, Alternativet og De Radikale.
…..Det hænger ganske enkelt ikke sammen!

READ ALSO  Tehran ready for more prisoner swaps, urges US to rejoin nuclear deal