Radikale Venstre via Youtube


– Tiden er kommet til et grønt, klogt og kærligt systemskifte. Vi er enormt ivrige efter at komme i gang. Det er klimaets tur. Det er børnenes tur. Og det er tid til for alvor at forandre Danmark.

Sådan lyder det fra Morten Østergaard på Radikale Venstres sommergruppemøde. Han ser valgresultatet før sommerferien som et mandat til forandring.

– Vi kalder det et systemskifte. Vi skal væk fra blokkenes kamp mod hinanden og væk fra kontrakt- og symbolpolitik. De seneste år har det handlet mere om at kæmpe med hinanden end om at kæmpe for noget.
Vi skal vise, at vi er et land med ambitioner. Og vise verden at nogle af de store udfordringer, vi står over for, kan løses i fællesskab, hvis det ikke bare bliver til en kamp om magten, og hvor politik ikke bare
handler om at holde de andre fra fadet, siger Morten Østergaard.

Fra Radikale Venstres sommergruppemøde sender han en opfordring til de øvrige partier om at samarbejde bredt om den nye retning:

– Vi glæder os til at skulle samarbejde med Socialdemokratiet, Enhedslisten og SF. Men vil også række ud efter de andre partier som Alternativet og de borgerlige partier, der også signalerer, at de er
klar til at gå i en ny retning og fx tage klimakampen alvorligt, siger Morten Østergaard og fortsætter:

– For Radikale Venstre er det det politiske projekt, der er vigtigst. Ikke magtspil, bogstavkombinationer og Christiansborgfnidder. Vi samarbejder med alle dem, der vil være med til at trække i retning af et grønt, klogt og kærligt systemskifte for Danmark. Og vi vil måles på om, folk mærker en reel forandring.

READ ALSO  SE: Festive Gatherings Put Elderly at Risk, WHO Warns

SE HELE VIDEOEN FRA RADIKALE VENSTRES SOMMERGRUPPEMØDE HEROVER