Alternativet via Youtube


Klimakrisen er ikke kun vores tids største udfordring. Den er også vores største mulighed for at skabe et nyt samfund. Nemlig det samfund, vi har fortjent. Stem grønnest til Folketingsvalget.
______

Vi skal arbejde mindre, vi skal forbruge mindre og vi skal eje færre ting. I stedet skal vi have en hverdag, hvor der er tid til at fordybe sig, være ude i naturen og være sammen med dem, vi holder af. Kort sagt tror vi på, at vejen til den grønne omstilling også er vejen til et rigere liv.

Gå på opdagelse i Alternativets politik: https://bit.ly/2Slijz2

Find Alternativet på de sociale medier
Facebook: https://bit.ly/2Xi1CIu
Twitter: https://bit.ly/2Nj6Te4
Instagram: https://bit.ly/2HfdMMc

Find din Alternative folketingskandidat: https://bit.ly/2Lwavw1
Vi har 79 dygtige kandidater, der repræsenterer Alternativet i hele landet. Find din lokale kandidat, og læs mere om, hvordan de vil bruge din stemme til at gøre Danmark grønt.

Bliv medlem af Alternativet: https://bit.ly/2pw1cNE
Den grønne omstilling vokser ikke af sig selv, og vi håber, at du vil være med til at sætte klimaet på dagsordenen. Medlemsskab er medejerskab, og som medlem af Alternativet får du direkte mulighed for at præge politikken og bidrage til ny politisk kultur – i din by, i dit land og i verden.

Giv et bidrag: https://bit.ly/2jAvArl
Når du støtter Alternativet, er du med til at plante et grønt og demokratisk håb i hele landet – fra Thisted til Bornholm, fra Esbjerg til Helsingør. Alle bidrag betyder noget!

READ ALSO  US Media: 'Telling China's Story Well'
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 36,949.00
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,227.15
  • tetherTether (USDT) $ 0.998662
  • litecoinLitecoin (LTC) $ 146.79
  • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 495.78