Politics

Se Den virkelige virkelighed…

By  | 

Lars Løkke via Facebook

For nyligt kom en far hen til mig og fortalte, at hans datter fik en hjerteoperation, da hun blot var 7 dage gammel. Han var rigtig glad for, at vi har fået samlet specialerne på sygehusene. Det betød, at hans datter blev behandlet af de dygtigste læger. En historie, der rørte mig dybt.

Andre dage møder jeg ikke ros. Det fylder også noget. Det kan være folk, der er i klemme i systemet. Det kan være ting, som jeg bare ikke ved. Ris og råd, som jeg kan tage med videre.

På Christiansborg lærer jeg meget hver dag. Men jeg lærer allermest, når jeg møder danskerne. Den virkelige virkelighed sendes nemlig ikke i sort/hvid, men i smukke farver.
Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  Brussels to the rescue? Ursula von der Leyen pushes for Covid-19 ‘Marshall Plan’ as bloc is far from united