Via Daytrader.dk

Aktiv handel ved hjælp af såkaldt copytrading kan være et spændende alternativ eller supplement til selv at daytrade.

Med Copytrading kan du kopiere succesfulde børshandlere med et tryk på en knap. Du vælger selv, hvem du vil kopiere. Hvis du kan se, at børshandleren Matias f.eks. har et afkast på 49% i løbet af de seneste 12 måneder, så kan du vælge at kopiere hans handler. Hvis Matias dernæst vælger at købe Netflix-aktien, så vil systemet sørge for, at du også køber Netflix-aktien præcis samtidig.

På den måde kan du få præcis samme aktie-portefølje som Matias, og også samme afkast. I dette forløb fortæller vi dig, hvordan du skal gøre, og vi giver dig også nogle tips til, hvem der kan være interessante at kopiere. Du bestemmer helt selv, hvor mange penge du vil sætte til side i forhold til dine investeringer.

Vi har optaget følgende webinar, der handler om, hvordan du skaber en stærk copytrading-portefølje igennem handelsplatformen eToro.

>>>>> Tilmeld dig eToro

Disclaimer: Daytrader.dk kan i nogle tilfælde modtage kommission for tradere på platformen. Kommissionen gør det blandt andet muligt for daytrader.dk at afholde gratis trading-kurser.

image_pdfimage_print

Kommentarer

fbq('init', '485047821625595'); fbq('track', "PageView");


READ ALSO  A Mystery – NorthmanTrader