Via Daytrader.dk

Christian J. Kongsted

Daytrader.dk nøjes ikke kun med at analysere markederne, men har også selv hånden på kogepladen. Christian Jain Kongsted, som er medejer af daytrader.dk, handler selv på via handelsplatformen eToro og har igennem de seneste 2,5 år genereret et dokumenteret afkast på 83%. Det er over fire gange så meget, som hvis man havde investeret i det danske C25-indeks, der har givet et afkast på ca. 20%, og over dobbelt så meget som afkast i verdensindekset, der i samme periode gav et afkast på 37%.

Kongsted har i alle årene haft et positivt afkast på årsbasis. Også i det svære år 2018, hvor de fleste investorer ellers kom ud i minus. Christians afkast kan ses i de åbne statistikker på eToro. På årsbasis er der i perioden 2017-2020 tale om tocifrede afkast på henholdsvis ca. 23%, 26%, 10%. I  januar 2020 har afkast foreløbig været 6,22%.

Handler du selv på eToro, har du mulighed for selv at tjekke resultaterne ud ved at søge på profilen “CPHequities“, og alle handler kan også kopieres en til en, og helt automatisk, ved at gå ind på profilen og trykke på “Copy”-knappen. (Se video-instruktion til copytrading i videoen længere nede på denne side).

 

Resultaterne er blandt andet opnået ved en blanding af trading og investering, og ved at benytte sig af momentum-strategier inden for aktiehandel. I de perioder, hvor aktiemarkedet ikke har været lovende, har Kongsted handlet andre markeder, primært det tyske DAX-indeks, og har i nogle tilfælde shortet indekset for at afdække risiko i et nedadgående marked. Det medfører, at der også kan opnås et positivt afkast i perioder, hvor det generelle marked ellers har haft et negativt afkast.

Daytrader.dk’s test af algoritmen, som udvælger de bedste aktier.

Daytrader.dk har i det seneste halve år udviklet en algoritme til momentum-baseret aktiehandel, og de nuværende aktier i Christians portefølje er udvalgt med inspiration fra denne algoritme. Ved hjælp af machine learning har holdet bag daytrader.dk analyseret sig frem til, hvordan man med en kombination af forskellige momentum-perioder og en eksklusions-periode, kan udvælge aktier, som klarer sig væsentligt bedre end markedet. Disse resultater er backtestede i perioden 2000-2016, og forward-testet fra 2016-2019 og vil senere blive præsenteret på sitet og på vores søstersite Invested.dk. Da de omfatter perioden med både IT-boblen og finanskrisen er der tale om valide strategier, som kan benyttes både i op- og nedadgående markeder.

Du kan automatisk kopiere de handler som Kongsted foretager. Det sker via handelsplatformen eToro.

Følgende video er en kort introduktion til, hvordan du automatisk kopierer tradere som Kongsted og andre på handelsplatformen eToro.

 

 

 

image_pdfimage_print

Kommentarer