Så røg gummistøvlerne og cowboybukserne. Jeg er på vej til Bruxelles. Krydser fi…

Home Politics Så røg gummistøvlerne og cowboybukserne. Jeg er på vej til Bruxelles. Krydser fi…
Så røg gummistøvlerne og cowboybukserne. Jeg er på vej til Bruxelles. Krydser fi…

Så røg gummistøvlerne og cowboybukserne. Jeg er på vej til Bruxelles. Krydser fingre for en aftale senere i dag om Brexit. Det vil være godt for hele Europa. Og så har jeg et klart budskab med til mine kollegaer: Vi skal ikke sætte EU-budgettet op, som foreslået af Kommissionen. Det er ikke så populært et standpunkt, men jeg tror grundlæggende, at pengene er bedre brugt i medlemslandene. Og med de udfordringer vi står overfor i Danmark på velfærdsområdet, så bliver det et vigtigt slagsmål.
Mette Frederiksen via Facebook

Print Friendly, PDF & Email
READ ALSO  Danmark åbner grænsen for udvalgte lande uden for EU