Anders Samuelsen (LA) via Facebook

Så har jeg stemt på hende her. Jeg har kendt hende hele mit liv og jeg kan sige 100% go for hende. Ofte efterlyses “mennesker med erfaring fra den virkelige verden”. Sådan et menneske er Mette: Lang og fornem erfaring fra erhvervslivet (bla kåret til årets erhvervskvinde) inden indtræden i den politiske verden. Hun har knoklet fra morgen til aften – for dig og dine. Netværket fra begge verdenen kan hun nu tage med til Bruxelles for at kampen for de borgerlige/ liberale værdier kan fortsætte.
I selskab med min mor og nærmeste familie og venner jeg er vokset op har jeg sat et sikkert kryds på LA og Mette. Og herefter kan også det lokale fællesskab hvor jeg bor fortsætte med at gøre verden smukkere med en fælles indsats 💙❤️ go dag.

READ ALSO  French police DEMOLISH protest camp, after 450 migrants pitch their tents in center of Paris (VIDEOS)