Via Venstre

S-balanceskatten vil ramme finansielle institutioner som realkreditten. Enhver omkostning væltes erfaringsmæssigt over på kunderne, så danske boligejere kan se frem til en ekstra regning på 1 mia. kr. – om året! Det gælder f.eks. den familie, der vil tage et billigt lån i sin friværdi til at renovere køkken eller købe ny bil.
 
Med en rød sejr vil regningen stige. Mette Frederiksens venner i rød blok har allerede over 100 dyre forslag på bordet, så hendes allerede bebudede skattestigninger er langt fra nok.
 
Læs sætningen igen!
 
De røde henter med deres skattehop stadig for få penge til at betale de mange forslag.
 
S foreslår et skattehop på 16 mia. kr! Hentet ved balanceskat, skatter på arbejdsgiverbetalte mobiltelefoner, iværksættere, pensionsopsparing og nye afgifter på en række dagligvarer. Og når Enhedslisten vil hæve skatten for 45 mia. kr. med højere skat på arbejde, boliger, biler! Og når SF vil hæve arbejdsmarkedsbidraget, som rammer alle i arbejde! Så mangler der stadig penge til den lange ønskeliste.
 
Hvorfor fortæller Mette Frederiksen ikke, at hun oveni det bebudede skattehop har planlagt et ekstra skattehop, der holdes skjult for danskerne? For almindelige danskere må de hemmelige skatter virke skræmmende.

Jo rødere flertallet bliver, desto højere bliver det skattehop, rød blok holder skjult. Vi fortjener sandheden om rød bloks skattehop før valgdagen.


READ ALSO  UK risks sparking diplomatic row after refusing to grant EU officials full diplomatic status