Via Politiet

Kamera på toilettet viste sig at være en sensor

Kl. 1125 var politiet i kontakt med en 20-årig mand fra København, som oplyste til politiet, at han havde været på toilettet, og at der var opsat kamera på et af toiletterne. Den 20-årige havde afmonteret og ødelagt ”kameraet”, som viste sig at være en sensor, der indikerer, om toilettet er optaget eller ej. Der blev ikke oprettet nogen sag.

 

Politiet advarer festivaldeltagere mod at drikke ukendte drikkevarer

Politiet har de seneste døgn modtaget enkelte henvendelser fra festivalgæster om, at de har indtaget drikkevarer, som de ikke ved, hvad er og stammende fra personer, som de ikke kender identiteten på. Politiet vil i den forbindelse gerne advare imod, at man drikker væsker, som man ikke ved, hvad er eller stiller sine drikkevarer fra sig uden opsyn. 

 

Mand anbragt i detentionen på politigården

Kl. 1407 blev politiet tilkaldt af samaritterne, som havde behov for ordensmagtens hjælp til at håndtere en påvirket 16-årig dreng. Drengen blev anholdt og taget med på skadestuen, som godkendte, at den 16-årige kunne komme i detentionen. Han blev efterfølgende anbragt i detentionen til afrusning, inden han kl. 1702 igen blev løsladt. 

 

17-årig mand udsat fra vold

Kl 2335 kontaktede en forslået 17-årig mand fra Kalundborg politiet og forklarede, at han var gået igennem en camp, da han skulle hen til hegnet ved jernbanen for at tisse. Flere personer i campen blev sure over, at den 17-årige gik igennem deres camp, og de tildelte den 17-årige flere slag i ansigtet, så han fik skader i ansigtet og et flækket øjenbryn. Politiet indfandt sig ved campen og talte med flere vidner til overfaldet. Gerningsmændene havde forladt campen. Politiet skal nu undersøge sagen, herunder om de kan finde frem til gerningsmændenes identitet.

READ ALSO  what powers will new UK tech regulator have?

 

Blufærdighedskrænkelse i teltområde

Kl. 0002 indfandt en 20-årig kvinde fra Virum sig hos festivallens samaritter og fortalte, at hun havde været udsat for en blufærdighedskrænkelse i et telt. Kvinden var meget omtåget og kunne ikke huske, hvordan hun var havnet i teltet, hvem manden var, eller hvad der præcis var foregået. Politiet forklarede kvinden, hvordan hun kunne anmelde hændelsen og om efterfølgende afhøring og evt. undersøgelse af kvinden. Kvinden valgte ikke at anmelde blufærdighedskrænkelsen, da hun ikke ønskede at deltage i en politiundersøgelse, da hun ikke ville gå glip af festivalkoncerter. Politiet har registreret henvendelsen fra den 20-årige og vejledt hende i, hvilke muligheder hun har for vejledning, støtte og senere anmeldelse af blufærdighedskrænkelsen.

 

Befølt under koncert

Kl 0058 oplyste en 21-årig kvinde, at hun kl. 2315 i forbindelse med, at hun var til en koncert, blev befølt af en ukendt mand, som stod bag ved hende. Efter episoden valgte kvinden at gå et andet sted hen for at høre resten af koncerten. Politiet forsøger nu at få identificeret manden, der beskrives som: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 20-22 år, 175-180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: Kort hår i siderne med længere hår på toppen der krøllede., Medbragte: Megafon. Kontakt politipersonalet på festivalpladsen, hvis du har oplysninger om mandens identitet eller opholdssted. Politiet kan også kontaktes på telefon 114.

 

Befamlet af ukendte gerningsmænd

Kl. 0100 blev politiet tilkaldt af samaritterne på festivalpladsen, som var sammen med en 18-årig kvinde fra Aabenraa, som forklarede at hun havde været til fest i en ukendt camp, hvor hun var blevet befamlet af to ukendte mandlige festdeltagere. Kvinden ønskede ikke at forklare sig yderligere eller anmelde noget, og hun blev derfor vejledt af politiet i, hvad hun skal gøre, hvis hun på et senere tidspunkt ønsker at indgive en anmeldelse.

READ ALSO  British, Irish prime ministers discuss EU trade negotiations

 

17-årig udsat for sædelighedsforbrydelse

Kl 0110 indfandt en 17-årig kvinde fra Hellerup sig hos samaritterne og oplyste, at hun havde været udsat for en sædelighedsforbrydelse af to mænd i sit telt på campingpladsen. Politiet har afhørt den 17-årige kvinde og arbejder nu på at få identificeret de to mænd, som kvinden ikke kender identiteten på. 

 

2 øltørstige mænd fik ombyttet deres armbånd til advarselsarmbånd efter øl-tyveri

Kl. 0430 blev to mænd på 18 år fra København taget på fersk gerning af festivalens security-personale i at fjerne et par rammer øl fra en camp. Øllenes retmæssige ejer havde også opdaget tyveriet. De to øltørstige københavere indgik en aftale med øllenes retmæssige ejer, en 18-årig kvinde fra København, om, at de kunne købe øllene af hende. Efterfølgende fik de to mænd ombyttet deres armbånd til advarselsarmbånd.

 

OPFØLGNING:

Sag fra 010719: Vold mellem tre personer 

I sagen fra mandag aften, hvor en 16-årig mand fra Ølstykke pådrog sig skader i ansigtet og på munden, da han blev overfaldet, efter at han selv havde overfaldet en 20-årig kvinde fra Lejre, kan politiet nu oplyse, at den 16-årige er blevet afhørt af politiet. Den 16-årige mand har ved overfaldet fået ødelagt 6 tænder, som er blevet behandlet af en tandlæge. Herudover havde den 16-årige pådraget sig en hjerneblødning som følge af overfaldet. Den 16-årige er fortsat sigtet for at have tildelt den 20-årige kvinde et slag i ansigtet med knyttet næve. Den mand, som overfaldt den 16-årige, en 20-årig mand fra Roskilde, er blevet afhørt af politiet og er blevet sigtet for legemsangreb af særlig rå og brutal karakter efter straffelovens § 245, stk 1. Sagen vil blive afgjort på et senere tidspunkt.

READ ALSO  Boohoo hires Sir Brian Leveson to oversee supply chain overhaul