Konservative Folkeparti via Facebook

RØDE ADVARSELSLAMPER BLINKER

De Radikale har i forhandlingerne med regeringen glemt en vigtig regel, vi også kender fra trafikken: Stop, når det bliver rødt. Regeringen har nemlig som frygtet landet en ræverød finanslov med den yderste venstrefløj, som har svunget taktstokken.

De røde partier har blandt andet aftalt at banke skatten i vejret på generationsskifte. Det vil ramme gode, danske virksomheder hårdt, og det vil skabe usikkerhed blandt de 850.000 danskere, der er ansat i familieejede virksomheder. Der er også uddelt flere penge til arbejdsløse udlændinge – til trods for at Socialdemokraterne før valget lovede ikke at lempe på udlændingepolitikken.

Til gengæld er der ikke afsat penge til at skaffe flere familielæger, selvom der i de kommende år vil være massiv mangel på praktiserende læger.

Sådan kunne vi blive ved.

Men i Det Konservative Folkeparti er vi fortsat borgerlige stemmer, der arbejder. Vores mandater kan i dag erstatte Enhedslistens. Og det gør vi gerne, Mette Frederiksen!

Der findes faktisk et alternativ til den yderste venstrefløj.
READ ALSO  Beijing to sanction US officials over Taiwan, claims Trump govt burning bridges and creating obstacles for new administration