Financial news

Reetablering af levesteder i kølvandet på guldgravning

By  | 


Årsagerne til ESA-klassificeringen er ikke begrænset til minedrift. I regionen findes også skovhugst, urbanisering, rekordstore skovbrande og jordskred, så lakseløbene har ikke en chance. Men RESOLVE, en nonprofitorganisation, der tackler nogle af verdens mest kritiske udfordringer igennem innovative, uventede partnerskaber, vil gerne finde frem til en løsning. 

Deres forslag: At kombinere genoptaget minedrift med reetablering for at forbedre vandløbene og åbne dem igen, så laks, stalling og andre fiskearter kan vende tilbage.

Siden RESOLVE introducerede Salmon Gold-partnerskabet tilbage i 2017, har organisationen skabt forbindelser imellem lokale guldgravere, miljøforkæmpere og offentlige instanser for at rette op på de skader, der er opstået efter den historiske minedrift i regionen. Apple – som bruger små mængder guld i elektroniske komponenter på tværs af sine produkter – og den globale luksusjuveler Tiffany & Co. vil købe guld af disse minedriftsselskaber, som har forpligtet sig til at genoprette og forbedre det landskab, de arbejder i, når de er færdige.

“Der er en klar konflikt mellem minedrift og laks,” siger Stephen D’Esposito, CEO for RESOLVE. “Salmon Gold fungerer som en fredsaftale mellem de to. Det er et sted, hvor de tre sektorer kan mødes og arbejde sammen: Reetableringsorganisationerne, First Nations og minebranchen.”

“Efterhånden som vi fortsat øger vores brug af genbrugte materialer, leder vi efter innovative og ansvarlige måder at indkøbe guld på,” siger Paula Pyers, Apples chef for Supplier Responsibility. “Vores partnerskab med Tiffany, som er banebrydende inden for indkøb fra bæredygtige kilder, og RESOLVE sikrer, at Salmon Gold kan blive et eksempel på, hvordan branchen kan udvikle sig.”

READ ALSO  How To Make Smart Market PredictionsVia Apple

Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret