Stram kurs via Facebook

Abdul Razag Ahmadzai er toppolitiker i Afghanistan og er en af de helt store vindere ved det afghanske valg for nyligt. Dermed bliver Abdul Razag Ahmadzai også et højtstående medlem af den nye afghanske regering.

Abdul Razag Ahmadzai er stinkende rig og bor i en vildt dyr luksusvilla i hovedstaden Kabul.

I Sverige får Abdul Razag Ahmadzai bistandshjælp fordi han ikke har noget job og er fattig. Abdul Razag Ahmadzai hæver også hans gamle mors svenske folkepension selvom hun er død for adskillige år siden.

Partileder Rasmus Paludan udtaler: "Danmark kan undgå samme problem, hvis vi bare sender alle afghanere og efterkommere hjem til Afghanistan. Uden pension. Uden ydelser. De betaler selv for deres hjemrejse. Hvis de har penge, efter vi har modregnet alle offentlige ydelser, de har modtaget fra danskerne, så får de naturligvis dem med. Det har de ikke."

Razaq, 58, vann afghanska valet – går samtidigt på bidrag som “Razag, 63” i Göteborg

Vågmästaren i valet går på bidrag i Göteborg. Men i själva verket bor han i en lyxvilla i Kabul och är nu med och bildar afghansk regering.


READ ALSO  Pfizer CEO ‘not certain’ their vaccine stops transmission of Covid-19 as company’s jab approved in UK and evaluated in US