Stram kurs via Facebook

RASMUS PALUDAN KOMMER TIL LANGELANDSFESTIVAL!

Vores August indgik en aftale med bestyrelsesmedlem for Langelandsfestival Daniel Kim Pedersen om, at 3 personer kunne købe billetter til VIP-området (4.900 kr. plus moms per person) og en beboelsesvogn at overnatte i (9.000 kr. plus moms).

Daniel Kim Pedersen, som er i familie med ejeren og direktøren for Langelandsfestival, fik herefter oplyst navnene på de 3 deltagere: Rasmus Paludan, ungdomsleder Martin Christensen og viceungdomsleder Jon Bock.

Så kom Daniel Kim Pedersen med en bortforklaring om, at det hele var solgt til anden side uden hans vidende. Det varede dog ikke længe, før den sande forklaring kom frem, idet han skrev:

"Hej August jeg beklager selvfølgelig der blev udsolgt inden vi fik closed og reelt vil en aftale først være bekræfted når i havde betalt som jeg også skriver i tidl mail !
Vedr ankomst i morgen så har det ikke noget formål da i ikke vil blive lukket ind i VIP da alt er booked og Rasmus Palludan vil være uønsket på festivalen til enhver tid.

Sendt fra min iPhone"

Om chikanen fra Langelandsfestival 2019 udtaler partileder Rasmus Paludan: "Jeg og to andre fra partiet var for nylig på Vig Festival, og det forløb stille og roligt. Derfor er det skandaløst, at ledelsen på Langelandsfestival pga. deres personlige politiske overbevisning nu handler på en måde, som skaber konflikt og mistrivsel på festivalen. Jeg og mine to venner havde planlagt en rolig, privat og diskret deltagelse på festivalen. Nu har vi så været nødsaget til at købe almindelige festivalbilletter og til at overnatte under åben himmel på campingarealerne. Så bliver vores deltagelse jo alt andet end diskret og rolig."

READ ALSO  Berlin has no obligation to ensure US doesn’t commit war crimes with drone strikes from Germany, court rules