Via Daytrader.dk

For de fleste tradere er markedet en daglig kamp, hvor måneder med positivt afkast, afløses af måneder med negativt. Men sådan har det ikke været for den franske trader Olivier Danvel. Han har tromlet driftssikkert igennem markedet dag efter dag – 33 måneder i træk uden en eneste gang at gå i minus på månedsbasis. Og det er vel og mærke sket i et ekstremt volatilt børsmarked, hvor kurserne alene i december faldt med omkring 20% de fleste steder i verden. Selv i de omgivelser kom Olivier ud i plus. Du kan se hele statistikken via handelsplatformen eToro. Her kan du også selv kopiere Oliviers handler helt automatisk.

På daytrader.dk har vi haft mulighed for et eksklusivt interview med Olivier, hvor han også præsenterer nogle af tankerne bag sin strategi. Du kan se hele interviewet i videoen herunder.

Olivier handler først og fremmest valutapar. Han studerer nøje udvalgte forexkryds, og på basis af sin research køber han sig ind i markedet på de helt rigtige tidspunkter flere gange om måneden.

Du kan automatisk kopiere de handler som Olivier foretager. Det sker via handelsplatformen eToro. Ovenstående interview er lavet i sponsorsamarbejde med handelsplatformen eToro. På daytrader.dk er vi meget begejstrede for samarbejdet, fordi det giver os mulighed for at få eksklusive interviews med en gruppe af meget dygtige, private tradere til stor inspiration for os selv og vores brugere.

Følgende video er en kort introduktion til, hvordan du kopierer tradere som Olivier og andre på handelsplatformen eToro.

 

 

image_pdfimage_print

Kommentarer