News

Politiet rejser sigtelse for vold

By  | 

Via Politiet

Det sker på baggrund af politiets undersøgelse af forholdene omkring den episode, der skete mellem to spillere under en ishockey-kamp, som blev afviklet i weekenden i Frederikshavn. I forbindelse med episoden blev en ishockey-spiller fra Odense væltet omkuld på isen af en ishockeyspiller fra Frederikshavn, hvorved Odense-spillerens hjelm falder af, og i forlængelse af dette tildeles Odense-spilleren et slag mod hovedet. 

Efter kampen har Nordjyllands Politi modtaget flere henvendelser fra offentligheden om episoden, hvorfor politiet indledte en nærmere undersøgelse af omstændigheden omkring episoden. 
 
Og det er dét arbejde, der nu har resulteret i, at politiet har rejst en sigtelse for vold mod den ene af ishockeyspillerne. 

”Vi har i dag meddelt den 23-årige ishockeyspiller fra Frederikshavn, at han sigtes i sagen, og at han skal afhøres om det skete. Det er normal procedure i en sag som denne,” siger den ansvarlige for politiets efterforskning, politikommissær Peter Skovbak, der videre oplyser, at der iværksættes en række efterforskningsskridt, som skal afdække forløbet før, under og efter det skete, hvilket altså bl.a. betyder, at sagens parter afhøres. 
 
Derfor kan politiet heller ikke, af hensynet til efterforskningen, udtale sig yderligere om sagen. 

Pressens kontaktperson er: 
Peter Skovbak Pedersen, politikommissær, Nordjyllands Politi, 4030 3928

 


Print Friendly, PDF & Email
READ ALSO  Dagens tegning fra Dilbert

Latest from finanz.dk