Politics

Paludan på Blågårds Plads (05.08.2019)

By  | 

Stram kurs via Facebook

Det er naturligvis løgn, når LOCAL EYES – nyheder fra forreste linje påstår, at partileder Rasmus Paludan i dag demonstrerede på Blågårds Plads.

Om sagen udtaler partileder Rasmus Paludan: "Københavns Politi har kategorisk nægtet, at jeg og Stram Kurs må demonstrere på Blågårds Plads. Det er for farligt, og da de kriminelle samfundstabere har magten på Blågårds Plads, så har Københavns Politi givet op og skrottet forsamlingsfriheden. Jeg kunne få lov til at tale til en live-stream i 20 minutter. Ikke en demonstration eller forsamling, men blot en politisk tale. Det var også en betingelse, at jeg ikke måtte fortælle det til offentligheden, men kun informere nogle ganske få pressefotografer på forhånd i fortrolighed. Jeg valgte så bl.a. at informere Local Eyes. Det burde jeg ikke have gjort, når jeg efterfølgende opdager, at Local Eyes lyver om, hvad der er sket. Nu ved jeg da fremadrettet, at Local Eyes ikke skal informeres om den slags."

Paludan på Blågårds Plads (05.08.2019)Print Friendly, PDF & Email

Hold dit netværk orienteret

READ ALSO  SE: Lars Løkke Rasmussens tale til Venstres Landsmøde 2019