Stram kurs via Facebook

STATSSTØTTEDE LØGNEMEDIER VS. UAFHÆNGIGE MEDIER, SOM SKRIVER SANDHEDEN

I alle etablerede medier kan i disse dage læses historier om, at Rasmus Paludan og Stram Kurs har kostet politiet adskillige mio. af kroner.

Sandheden er imidlertid, at vi ikke har kostet skatteyderne en krone.
Det har til gengæld de personer, som ønsker at dræbe danske politikere.

Den sande historie kan læses i det uafhængige medie 24NYT, som de etablerede medier hader For nyligt har disse medier presset Facebook til at lukke ned for 24NYT, hvorfor avisens Facebook-side nu er fjernet efter pres fra DR.

Men også denne gang, er det 24NYT, der gengiver sandheden. Avisen skriver bl.a.:

"Lad os sige som det er. De daglige politiopgaver bliver nedprioriteret i stor stil, fordi politiet fokuserer på opgaver, der er et resultat af den muslimske indvandring: grænsekontrol, bevogtningsopgaver, bekæmpelse af indvandrerbander mv.

Det er logik for burhøns, at uden muslimsk indvandring ville politiet have ressourcer nok til at tage sig af de banale lovovertrædelser som indbrud, tyverier o. lign.

Sandheden er, at det er voldelige muslimske ekstremister, der har sat Nørrebro i brand, og ikke Paludan.

Sandheden er, at uden hadefulde muslimske ekstremister, som ikke respekterer den grundlovssikrede ytringsfrihed i dette land, ville der ikke være behov for at politibeskytte Rasmus Paludan.

Og sandheden er, at ansvaret for at importere de voldelige muslimer fra Mellemøsten og Afrika ligger ene og alene hos de indvandrervenlige folketingspolitikere (og deres forgængere igennem 30-40 år)."

LÆS HELE ARTIKLEN HER. https://24nyt.dk/paludan-bruges-som-syndebuk-for-politisvi…/

Paludan bruges som syndebuk for politisvigt | 24NYT

24NYT – Følg os på Facebook