Lars Seier Christensen via Facebook

På en tung dag for Liberal Alliance, er det en stor glæde at se min bror Peter Seier Christensen blive valgt til Folketinget for Nye Borgerlige.

Da Peter første gang fortalte mig om projektet, advarede jeg ham mod at bruge tid på det, fordi jeg vidste af egen erfaring, hvor tungt det er at opbygge et nyt parti. Jeg troede ikke på Nye Borgerliges projekt. Men det lykkedes altså Pernille Vermund, Peter og resten af partiet at klare sig igennem nåleøjet som omkring 500 andre nye partidannelser ikke er lykkedes med igennem de sidste 50 år. Det er en stor præstation og jeg ønsker Nye Borgerlige tillykke med det.

Folketinget har i min bror fået et seriøst, vidende og meget kompetent medlem med solid erhvervserfaring, der vil det bedste for Danmark.

Hjerteligt tillykke, Peter.READ ALSO  Iran shows military might in desert missile and drone exercise (VIDEO)
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 35,441.00
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,214.57
  • tetherTether (USDT) $ 0.998415
  • litecoinLitecoin (LTC) $ 141.60
  • bitcoin-cashBitcoin Cash (BCH) $ 474.62