Finansminister Kristian Jensen via Facebook

Om lidt sætter jeg mig i bilen og forlader Comwell Kellers Park i Brejning efter en minderig weekend. Jeg vil sætte Volbeat med "For Evigt" på for fuld udblæsning og nyde energien, kraften og livsglæden fuldt ud.

Jeg har truffet en af de sværeste beslutninger i hele mit liv, men det var den rigtige beslutning. Det giver det parti, som jeg har arbejdet for i 30 år en mulighed for en ny start. Jeg er sikker på, at det bliver godt og at Venstre snart vil stå med ansvaret for Danmark igen.

Hele weekenden har jeg oplevet personer, som med hver sit udgangspunkt har vist en utrolig kærlighed for Danmarks Liberale Parti. Jeg vil ikke bebrejde nogen for deres ord, uanset om de har været hårde eller rosende om mig. For jeg ved at det har været svært for alle.

Jeg er utrolig taknemmelig for mine år som MF, Skatteminister, Gruppeformand, Finansminister og ikke mindst Udenrigsminister.

Men jeg er endnu mere glad for alle de fantastiske ildsjæle, som har kæmpet, slidt og knoklet for Venstre. Det er jer, som er Venstres kerne og vores parti sjæl. Hold fast i, at det er jeres parti og de værdier, som I står for.

Der er nogle, som i de seneste uger har spurgt om jeg ville skifte parti. Til jer er svaret klart: Aldrig!
Venstre er mit parti 💙💙💙 "For Evigt"

Jeg kunne have valgt et andet nummer fra Volbeat: "Last day under the Sun", men ligger ikke til mig 😉. Det bliver med blikket på de nye muligheder jeg får nu for at kæmpe for et mere liberalt Danmark. "For Evigt!"

READ ALSO  The Otherness of a Closet Collectivist